elham_377 0 ارسال شده در 21 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 21 شهریور سلام برای یک سری اطلاعات مثل پستها و ... میخوام تایم لاین بذارم و برای تایم لاین نیاز به نوعی اسکرولر دارم. میخوام مثل تایمر های موبایل باشه که عکسش رو پیوست کردم 3.webp نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در 21 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 21 شهریور سلام ببینید به کارتون میاد https://codepen.io/gnauhca/pen/JrdpZZ 1 نقل قول لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در 22 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 22 شهریور ممنون از راهنمایی تون من یه پروژه پیدا کردم که خوشبختانه خوب کار میکنه و منحصر با تاریخ و ساعت نیست. کد ها رو با افزونه Simple Custom CSS and JS توی وردپرس وارد کردم . ولی نمیدونم چطوری توی وردپرس ازش استفاده کنم یا توی پیج صداش بزنم. میشه یه نگاهی بکنید؟ فایل ها رو براتون فرستادم. html رو اجرا کنید . ممنون iOS-Data-Picker-jQuery.rar نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در 22 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 22 شهریور فقط باید جایگذاری کنید، کجارو مشکل دارید؟ نقل قول لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در 22 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 22 شهریور اینو میخوام توی یه باند در پیج اصلی استفاده کنم. من یه شورت کد برای اجرای فایل html تعریف کردم. فایل رو اجرا میکنه با دیتای دیفالت. اما من میخوام یه شورت کد از تایم لاین پست ها رو بعنوان دیتا بهش بدم. نمیشه قسمتی که باید عوض بشه رو پیوست کردم New Text Document (6).txt نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .