elham_377 0 ارسال شده در شهریور 01 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 سلام برای یک سری اطلاعات مثل پستها و ... میخوام تایم لاین بذارم و برای تایم لاین نیاز به نوعی اسکرولر دارم. میخوام مثل تایمر های موبایل باشه که عکسش رو پیوست کردم 3.webp لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در شهریور 01 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 سلام ببینید به کارتون میاد https://codepen.io/gnauhca/pen/JrdpZZ 1 لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 ممنون از راهنمایی تون من یه پروژه پیدا کردم که خوشبختانه خوب کار میکنه و منحصر با تاریخ و ساعت نیست. کد ها رو با افزونه Simple Custom CSS and JS توی وردپرس وارد کردم . ولی نمیدونم چطوری توی وردپرس ازش استفاده کنم یا توی پیج صداش بزنم. میشه یه نگاهی بکنید؟ فایل ها رو براتون فرستادم. html رو اجرا کنید . ممنون iOS-Data-Picker-jQuery.rar لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در شهریور 01 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 فقط باید جایگذاری کنید، کجارو مشکل دارید؟ لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 اینو میخوام توی یه باند در پیج اصلی استفاده کنم. من یه شورت کد برای اجرای فایل html تعریف کردم. فایل رو اجرا میکنه با دیتای دیفالت. اما من میخوام یه شورت کد از تایم لاین پست ها رو بعنوان دیتا بهش بدم. نمیشه قسمتی که باید عوض بشه رو پیوست کردم New Text Document (6).txt لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری