Siaavash 4 ارسال شده در شهریور 01 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 برای گرفتن و نمایش عکسهای هر پست یه تابع تعریف کردم به صورت زیر که در فایل functions.php قرار دادم که به درستی عکس رو نشون می ده. function revthumb_get_images($post_id) { global $post; $thumbnail_ID = get_post_thumbnail_id(); $images = get_children( array('post_parent' => $post_id, 'post_status' => 'inherit', 'post_type' => 'attachment', 'post_mime_type' => 'image', 'order' => 'ASC', 'orderby' => 'menu_order ID') ); if ($images) : $imgidn = 1; foreach ($images as $attachment_id => $image) : $imgidn++; if ( $image->ID != $thumbnail_ID ) : $img_alt = get_post_meta($attachment_id, '_wp_attachment_image_alt', true); //alt if ($img_alt == '') : $img_alt = $image->post_title; endif; $big_array = image_downsize( $image->ID, 'large' ); $img_url = $big_array[0]; echo '<a href="#image" class="lightbox" id="image'; echo $imgidn; echo '">'; echo '<span style="background-image: url(\''; echo $img_url; echo '\')">'; echo '</a>'; echo '<a class="cssbox_close" href="#void"></a>'; echo '<a class="cssbox_prev" href="#image'; echo $imgidn-1; echo '">p</a>'; echo '<a class="cssbox_next" href="#image'; echo $imgidn+1; echo '">n</a>'; echo '</span>'; endif; endforeach; endif; همه چیز درست کار می کنه و عکس نمایش داده می شه، اما یه مشکل دارم که نمیدونم دلیلش چیه دقیقا! اونم اینکه برای عکس قبلی و بعدی لینکی که تعریف کردم، آدرس توی کد درست هست، اما وقتی روی لینک کلیک می کنم (با موس روی لینک میرم) آدرس دیگهای رو نمایش میده! عکس پیوست رو ببینید. ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست. لینک به ارسال
Siaavash 4 ارسال شده در شهریور 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟ لینک به ارسال
Siaavash 4 ارسال شده در شهریور 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 یه جایی تو لوپ مشکل داره که متوجه نمی شم کجا! کسی میتونه راهنمایی کنه؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری