Jivani 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام روز همه به خیر بنده از یه سایت فول بک آپ گرفتم و روی یه هاست دیگه با دیتا بیس نصب کردم.وارد دامنه جدید که میشم بهم ارور لایسنس رو میده. - تو سایتی که قالب رو خریدم دامنه تغییر دادم. - اسم فولدر قالب رو تغییر دادم - از تو ادمین پی اچ پی اسم تمپلیت و شیتر رو تغییر دادم. - قالب hello رو توی هاست ریختم ولی بازم بهم ارور لایسنس میده.کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ این ارور هست: Please activate your plugin woth your licence key to all feature work لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 افزونهها رو غیرفعال کنید اگر حل شد مشکل از یکی از افزونههاست لینک به ارسال
Jivani 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 از توی هاست فولدر ها رو پاک کنم امیدی هست؟ لینک به ارسال
Jivani 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 4 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : افزونهها رو غیرفعال کنید اگر حل شد مشکل از یکی از افزونههاست از توی هاست فولدر ها رو پاک کنم امیدی هست؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 ببینید اصولی این کار این بود که اول وردپرس رو روی هاستون نصب میکردید، بعد کل پوشه قالب در شاخه /wp-content/themes رو از سایت قدیم کپی میگرفتید و در در همین پوشه در سایت جدید بارگزاری میکردید. من همیشه به این شکل قالب رو به سایت های جدید منتقل می کنم. ضمنا افزونه ها رو همونطور که گفتم یک بار غیرفعال کنید. احتمال داره مشکل از یک افزونه خاص باشه لینک به ارسال
sonandimiz 1 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در در ۱۴۰۱/۵/۲۶ در 19:17، Jivani گفته است : سلام روز همه به خیر بنده از یه سایت فول بک آپ گرفتم و روی یه هاست دیگه با دیتا بیس نصب کردم.وارد دامنه جدید که میشم بهم ارور لایسنس رو میده. - تو سایتی که قالب رو خریدم دامنه تغییر دادم. - اسم فولدر قالب رو تغییر دادم - از تو ادمین پی اچ پی اسم تمپلیت و شیتر رو تغییر دادم. - قالب hello رو توی هاست ریختم ولی بازم بهم ارور لایسنس میده.کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ این ارور هست: Please activate your plugin woth your licence key to all feature work سلام ، به بخش مدیریت پوسته ها در پیشخوان سایتتون دسترسی دارین؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری