rabin 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام دوستان من برای وصل شدن سایت به درگاه پرداخت، درگاه پرداخت بانک ملت (به پرداخت) ووکامرس نسخه رایگان رو نصب کردم و از قسمت مدیریت شماره ترمینال و... رو ست کردم ولی وقتی مراحل خرید رو انجام میدم گزینه پرداخت از طریق بانک ملت هست ولی در مرحله بعد وارد درگاه پرداخت نمیشه و سفارش ثبت میشه (عکس اول) پشتیبانی قالب میگه مشکل از پوسته نیست از طرفی پشتیبانی درگاه هم میگه هیچ اگی از طرف سایت شما برای ما ارسال نشده ممنون میشم هرکی میدونه راهنمایی کنه واقعا موندیم لینک به ارسال
hajhemat9 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 من هم دقیقا همین مشکل را دارم اگر کسی به جوابی رسیده اینجا قرار بده تا ما هم استفاده کنیم لینک به ارسال
alibahrami 0 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 منم این مشکل رو دارم کسی راهی براش نداره ؟ لینک به ارسال
بهروز علی 1 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 با سلام خدمت دوستان دقیقا من هم همین مشکل دارم اما هیچ کس راهنمایی نمیکند ممنون میشم راهنمایی نمایید 1 لینک به ارسال
alibahrami 0 ارسال شده در آبان 02 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 من این مشکل رو با نصب ورژن 4.0.2 حل کردم ولی در صورتی که اون به اخرین نسخه 4.2.0 اپدیت کنم مشکل برمیگرده لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری