Mahdigp 221 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) سلاممن خب خیلی وقته سایتمو در Webmaster Tools ثبت کردم، اما خیلی سر نمیزدم و دقت نمی کردممن سایت مپ سایتمو ثبت کردمالان دقت کردم نوشته :70 URLs submitted21 URLs indexedچرا صفحات ایندکس شده خیلی کمتر از صفحات ثبت شده است!؟چه کنم ؟!آیا این صفحات تو نتایج جستجو نمایش داده نمیشه ؟ منظورم غیر از اون 21 تا هستش ! ویرایش شده فروردین 92 توسط Mahdigp لینک به ارسال
Mahdigp 221 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 کسی نمی دونه ؟ لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 ببینید ربات گوگل اول در سایت ها میچرخه و مجموعه لینک هایی که یک سایت جدیداً تولید کرده رو میگیره و بعد به یک ربات دیگه میاد و این لینک ها رو ایندکس میکنه .بنابراین همیشه تعداد لینک های ثبت شده از تعداد ایندکسی ها پایینتر هست . اگر سایت شما مدت زمان زیادی آپدیت نشده باشه این اعداد به هم نزدیک میشه و مساوی میشه .سعی کنید سایتتون رو مرتب به روز کنید و سایت مپتون رو به گوگل معرفی کنید تا بهتر ایندکس بشید . 5 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری