stragon 0 ارسال شده در 19 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 19 مرداد سلام من وقتی در وردپرس لاگین میشم و دکمه ورود رو میزنم هیچ دسترسی به وردپرس ندارم و به عنوان کاربر عادی لاگین میشم. چجوری میتونم نقش خودم رو عوض کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 0 ارسال شده در 23 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 23 شهریور در در ۱۴۰۱/۵/۱۹ در 11:19، stragon گفته است : سلام من وقتی در وردپرس لاگین میشم و دکمه ورود رو میزنم هیچ دسترسی به وردپرس ندارم و به عنوان کاربر عادی لاگین میشم. چجوری میتونم نقش خودم رو عوض کنم؟ سلام . با یوزر ادمین دسترسیتون تغییر کرده ؟ یا از همون اول دسترسیتون کاربر عادی بوده ؟ به دو صورت میشه - هم از توی هاست و هم از توی پنل خود وردپرس / کاربران / ویرایش / تغییر نقش / که شما میگید دسترسی ندارید . متعاقبا باید از طریق هاست اقدام کنید . دسترسی به هاستتون دارید ؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در 23 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 23 شهریور از طریق هاست وارد بشید و نقش کاربریتون رو چک کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .