salman1 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام دوستان وقت همگی بخیر https://www.aixtec-industry.fr/?s=hhhh متاسفانه محتوایی با کلمه کلیدی شما مطابقت نداشت! لطفا کلمه ی دیگری را جستجو کنید. متن بالا توی آدرسی که فرستادم از کجا خونده میشه ؟ میخوام ادیتش کنم یا ایکه حداقل حذفش کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون لینک به ارسال
salman1 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 دوستان سلام کسی نیست راهنمایی کنه ؟ لینک به ارسال
yasuo11 1 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام داخل فایل archive.php یا page.phpاحتمالا قرار داره اگه بازم پیدا نکردی برنامه Text Workbench نصب کن و پوشه قالب بهش این بنرامه معرفی کن بعد این متن داخلش بنویس و سرچ بزن . یکم که صبر کنی بهت دقیقا نشون میده داخل کدوم فایل و در چه لاین نوشته شده هست لینک به ارسال
salman1 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 ممنون بابت پاسخ از توی css ها کدوم قسمت میتونم غیر فعالش کنم ؟ لینک به ارسال
salman1 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 یکی راهنمایی کنه لطفا لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام، فایل search.php رو هم چک کنید این جمله ترجمه شده باید معادل انگلیسیش رو تغییر بدید یا ترجمه رو تغییر بدید با css هم .search-no-results .page-content > p{ display: none; } لینک به ارسال
salman1 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 ممنون آقای اسدی لطف کردید این کد که ارسال کردید رو کجا باید بزارم ؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 خواهش می کنم سفارشی سازی > CSS اضافه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری