سپیده. 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام وقتتون بخیر من میخوام ویدئو های کوتاه آموزشی توی سایتم منتشر کنم.و تمام ویدئو ها رو توی یک post بزارم. چیکار کنم به سئو سایتم لطمه نخوره؟ مثل یک آرشیو نمایش داده بشن و توی همون صفحه پلی یا دانلود بشن.. هر کدوم تایتل داشته باشند در عین حالی که هر کدوم برای خودشون یک post جداگانه نداشته باشند .. (سایتم با المنتور طراحی کردم) ممنونم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 (ویرایش شده) سلام بهتره در هاست خودتون آپلود نشه. در آپارات یا یوتیوب یا سرویسهای دیگه اشتراک ویدئو اپلود کنید و بعد در پستتون جایگذاری کنید. برای سئو هم بسیار مفیده ویرایش شده مرداد 01 توسط b.soshiant 1 لینک به ارسال
abbasirandost 16 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در در ۱۴۰۱/۵/۵ در 12:55، سپیده. گفته است : سلام وقتتون بخیر من میخوام ویدئو های کوتاه آموزشی توی سایتم منتشر کنم.و تمام ویدئو ها رو توی یک post بزارم. چیکار کنم به سئو سایتم لطمه نخوره؟ مثل یک آرشیو نمایش داده بشن و توی همون صفحه پلی یا دانلود بشن.. هر کدوم تایتل داشته باشند در عین حالی که هر کدوم برای خودشون یک post جداگانه نداشته باشند .. (سایتم با المنتور طراحی کردم) ممنونم سلام گذاشتن چند تا ویدیو به سئوی سایتتون صدمه نمیزنه حتی اگه اصولی گذاشته بشه و برای کاربر مفید باشه به زودی در نتایج ویدیوی گوگل هم صفحه شما دیده خواهد شد 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری