b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام دوستانی که قبلا از کلود فلر استفاده کردن یه راهنمایی بکنن منو لطفا من دیشب DNS کلودفلر رو ست کردم رو دامینم. یک ساعت بعد هم ایمیل از nic.ir و هم ایمیل از کلودفلر اومد که dns ست شد الان 15 ساعنه که سایت بالا نمیاد و خطا میده: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN آیا طبیعیه؟ و اگه طبیعیه جدودا چند ساعت طول میکشه تا سایت مشکلش حل بشه و بالا بیاد؟ ممنون میشم کسانی که قبلا کلودفلر رو ست کردن حتما راهنمایی بدن. خیلی نگرانم. ضمنا دامنه .ir هست. سپاس لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام فک کنم کلودفلر روی سرور ایران و دامین ir کار نمیکنه 1 لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 (ویرایش شده) در 23 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام فک کنم کلودفلر روی سرور ایران و دامین ir کار نمیکنه روی یه سایت دیگه رو همون سرور ایرانی و دامنه ir چک کردم داره درست کار میکنه ولی دامنه خودم هنوز نه ویرایش شده مرداد 01 توسط b.soshiant لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 عجیبه، مطمئنید همون سرور و دامنه هم ir هست؟ قبلا چک کرده بودم و کار نمیکرد آدرس دامینتون چیه ؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : عجیبه، مطمئنید همون سرور و دامنه هم ir هست؟ قبلا چک کرده بودم و کار نمیکرد آدرس دامینتون چیه ؟ بله الان روی سایت اصلیمونم بالا اومد حدود 20 ساعتی طول کشید تا کامل ست شد https://kaffeketab.ir البته هنوزم روی بعضی آیپیها یا باز نمیشه یا کامل باز نمیشه. به نظرم تا فردا مشکل به کل حل میشه. تا جایی که تحقیق کردم باید روی تمام دیتابیسهای کلودفلر در تمام دنیا ست بشه تا بیمشکل بالا بیاد ویرایش شده مرداد 01 توسط b.soshiant لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری