b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام من از افزونه پارسیدیت برا فارسیسازی و شمسیسازی استفاده میکنم و مشکلی ندارم یه جز محصولات edd که تو لیست و فاکتور کاربر به میلادی میزنه میتونید کمک کنید شمسی کنمش؟ لینک به ارسال
یوسف رستمی 24 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام دوست عزیز در تنظیمات افزونه باید این قابلیت نمایش نوع تقویم باشه و اگر مشکلی بود با پشتیبانی افزونه یا در فروم شون سوال کنین چون احتمالا یا تنظیمات هست یا تداخل با تنظیمات قالب تون که اولویت نوع نمایش رو قبلی میگیره حتما بخش تنظیمات قالب و افزونه رو چک کنین 2 لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام پارسی دیت جاهایی که خروجی استاندارد تاریخ (بر اساس مستندات وردپرس) وجود داشته باشه رو فیلتر می کنه و شمسی می کنه. اگه می بینید جایی تاریخ تبدیل نمیشه اول چک کنید داخل پارسی دیت تنظیمات شمسی سازی روشن باشه اگه مشکل تون حل نشد بدونید افزونه ای که دارید استفاده می کنید استاندارد کدنویسی نشه. به همین خاطر پارسی دیت نمی تونه خروجی توابعش رو فیلتر کنه. 1 لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 در 6 ساعت قبل، یوسف رستمی گفته است : سلام دوست عزیز در تنظیمات افزونه باید این قابلیت نمایش نوع تقویم باشه و اگر مشکلی بود با پشتیبانی افزونه یا در فروم شون سوال کنین چون احتمالا یا تنظیمات هست یا تداخل با تنظیمات قالب تون که اولویت نوع نمایش رو قبلی میگیره حتما بخش تنظیمات قالب و افزونه رو چک کنین سلام آقای رستمی تو تنظیماتش متاسفانه چنین اپشنی نداشت. همون باید به پشتیبانیشون بگم به نظرم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 در 2 ساعت قبل، SM-Mahdavi گفته است : سلام پارسی دیت جاهایی که خروجی استاندارد تاریخ (بر اساس مستندات وردپرس) وجود داشته باشه رو فیلتر می کنه و شمسی می کنه. اگه می بینید جایی تاریخ تبدیل نمیشه اول چک کنید داخل پارسی دیت تنظیمات شمسی سازی روشن باشه اگه مشکل تون حل نشد بدونید افزونه ای که دارید استفاده می کنید استاندارد کدنویسی نشه. به همین خاطر پارسی دیت نمی تونه خروجی توابعش رو فیلتر کنه. والا از افزونه EDD All Access استفاده میکنم که افزونه معتبری هست و مستقیم توسط مجموعه ایزیدیجیالدانلودز طراحی شده خیلی بعیده از کدنویسیش باشه. اینجا رو میگم: لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری