SHOKRE 46 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 باسلاممن یه پوسته دوستونه دارم.میخوام تبدیلش کنم به سه ستونه وقسمت ابزارک فوترهم براش بزارم.کسی میتونه کمکم کنه؟ لینک به ارسال
norzad 1133 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 باسلاممن یه پوسته دوستونه دارم.میخوام تبدیلش کنم به سه ستونه وقسمت ابزارک فوترهم براش بزارم.کسی میتونه کمکم کنه؟درودباید کد فراخوانی ستونی که می خواهی اضافه کنی رو در index.php ، page.php ، single.php اضافه کنی تا ستون در آنها به نمایش داده شه افزودن قابلیت ابزارک به پوسته 1 لینک به ارسال
SHOKRE 46 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 درودباید کد فراخوانی ستونی که می خواهی اضافه کنی رو در index.php ، page.php ، single.php اضافه کنی تا ستون در آنها به نمایش داده شهافزودن قابلیت ابزارک به پوستهاین آدرسی روکه دادیدبررسی کردم.همه کسانی که استفاده کردندگفتن ارور میده لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 این آدرسی روکه دادیدبررسی کردم.همه کسانی که استفاده کردندگفتن ارور میدهتست کردید؟ 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری