b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام دوستان من میخوام کاری کنم که کاربران برای مدت محدودی در سایت عضو بشن. همون سیستم خرید اشتراکو مثلا پول بدن اشتراکشون برای یک ماه فعال بشه و بعد یک ماه اتومات منقضی بشه و تمدید کنن. چه افزونه ای برای این کار پیشنهاد میدید؟ که با edd هم تداخل نداشته باشه لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 کمک میکنید لطفا لینک به ارسال
یوسف رستمی 24 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام دوست عزیز افزونه EDD All Access رو یه بررسی بفرمایین . سایت ابزاروردپرس و دیجی پی در این مورد این افزونه آموزش و توضیحات کامل ارائه شده 1 1 لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 در 3 ساعت قبل، یوسف رستمی گفته است : سلام دوست عزیز افزونه EDD All Access رو یه بررسی بفرمایین . سایت ابزاروردپرس و دیجی پی در این مورد این افزونه آموزش و توضیحات کامل ارائه شده سپاس آقای رستمی دانلودش کردم دارم تستش میکنم یه سوال دیگه چطوری میشه عضویت رایگان و معمولی کاربران در سایت رو محدود به زمان کرد؟ مثلا کاربر وقتی عضو میشه، بعد از مدت زمان مشخص مثلا یک سال، عضویتش منقضی بشه و مجبور بشه دوباره ثبت نام کنه؟ لینک به ارسال
یوسف رستمی 24 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 خواهش میکنمیه سری ویدیوهای آموزشی هست که صفر تا صد تنظیمات افزونه رو آموزش داده به نظرم یه بررسی کنین احتمالا محدودیت ها و سایر قسمت ها باشه لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 در در ۱۴۰۱/۴/۱۱ در 10:47، یوسف رستمی گفته است : سلام دوست عزیز افزونه EDD All Access رو یه بررسی بفرمایین . سایت ابزاروردپرس و دیجی پی در این مورد این افزونه آموزش و توضیحات کامل ارائه شده یه دنیا ممنون. تست کردم و نتیجه مثبت بود. لینک به ارسال
یوسف رستمی 24 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 خواهش میکنم موفق باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری