sheyda-hasani 0 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام من سایت وردپرسی اماده کردم قالب ریسپانسیو هست گوگل سایت را بررسی می کند اما تعداد کمی از صفحاتم ایندکس شده است صفحاتی که ایندکس نشدن را بررسی کردم گوگل صفحات را پیدا کرده به دلایل مختلف ایندکس نکرده است. موردی از این صفحات را دستی تست کردم گوگل میگه موبایل فرندلی نیست ایرادی هم که برای موبایل فرندلی نبودن می گوید اسکرول افقی صفحه و نزدیک بودن برخی از المان ها هست ( صفحه به هیچ عنوان اسکرول افقی نمی خورد) برای نزدیک بودن المان ها چیکار میشه کرد که این مورد رفع شود در کل چطور می تونم این مورد رو رفع کنم تا صفحه ام ایندکس شود؟ افزونه yellow-pencil هم نصب کردم یک مقدار تغییرات ایجاد کردم ولی مورد خاصی مشاهده نکردم ممنون می شم راهنماییم کنید لینک به ارسال
salman68 7 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 هروقت کمک میخواید ادرس سایتتونم بذارید. لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سایتتون مشکلی نداشت. شاید اگه فونت رو درشتتر کنید و اون حاشیههای دو سمت چپ و راست در نسخه موبایل رو حذف کنید، مشکل نزدیک بودن اجزا حل بشه. یه مشکل خیلی بزرگی هم که سایتتون داره اینه که SSL نداره. حتما براش تهیه کنید لینک به ارسال
shamehshir 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 چون این تاپیک زده شده بود دیگه نخواستم تاپیک تکراری با همین موضوع بزنم، منم همین مشکل رو برای سایتم دارم فونت نوشته ها رو هم بزرگ کردم اما باز صفحات سایت را ایندکس نمی کنه shamehshir.com ایراد از هدر سایت میگیرد این قسمت در موبایل مخفی شده است و نمایش داده نمی شود، اما باز از همین قسمت خطا میگیرد، چون شماره تلفن به صورت لینک است و لولگو اینستاگرام هم به صورت لینک است، نزدیک بودن این ها را در موبایل ایراد میگیرد وقتی این قسمت مخفی شده است چطور در موبایل باز خطای mobile friendly می دهد؟ لطفا راهنمایی کنید باتشکر لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام من سایتتون رو چک کردم خطایی نداشتید، رفع کردید؟ لینک به ارسال
shamehshir 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 3 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام من سایتتون رو چک کردم خطایی نداشتید، رفع کردید؟ درود بر شما خیر - مشکل همچنان هست و کنسول گوگل از صفحه اصلی سایت ایراد موبایلی میگیره همیشه این 3 خطا را نمایش می دهد چند باری هم Validation fixes زدم و باز خطا را نمایش می دهد. وقتی Test Live Page رو که میزنم پیغامی که نمایش میدهد این است، صفحه موبایل پسند است چرا باز پیغام خطا نمایش میدهد را نمیدانم لینک به ارسال
sheyda-hasani 0 ارسال شده در مرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 من با چندتا کارشناس وردپرس و سئوکارم صحبت کردم ی سریا یهم گفتند محتوا دست اول و خوب تولید کن چون گوگل سایتت رو کراول میکنه اون صفحات ایندکس میشن از اون صفحات ب بخش های دیگر محصولاتت لینک بده البته مرتبط باشه تا ب واسطه اون صفحات صفحه محصولاتتم ایندکس شود. من فعلا دارم این کارو میکنم جالب قضیه برام اینه که تو گوگل میزنم صدوخورده ای از صفحاتم ایندکس شده ولی تو وب مستر میگه ۳۶ تا ایندکس شده من وقتی دیدم تعجب کردم از اونجای که سایتتم مشکلی نداره دارم رو محتوا کار میکنم البته کنارش ی سری تغییرات روی سایت هم میدم شاید بهتر شد لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 @shamehshir در حال حاضر که شما خطایی ندارید با توجه به اینکه هردوسرویس برای گوگل هست میشه گفت این یک باگ هست از افزونه راکت یا بهینه ساز خاصی استفاده می کنید؟ اگر استفاده می کنید موقت غیرفعال و تست کنید لینک به ارسال
shamehshir 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 @asadiy4n هیچ افزومه خاصی نصب نشده است، اما همچنان خطای موبایلی میدهد https://shamehshir.com/?p=1922 این محصول را 2 هفته است ایندکس نکرده است و از این محصول خطای موبایلی میگیرد فونت رو بزرگ تر کردم و درخواست ایندکس دادم، خطای موبایلی نمایش داد فونت را به حالت قبل برگردادنم و متن را کاهش دادم بازم خطای موبایلی نمایش داد لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 3 ساعت قبل، shamehshir گفته است : هیچ افزومه خاصی نصب نشده است، اما همچنان خطای موبایلی میدهد جالبه که من افزونه Rocket رو تو لیست افزونه های شما دیدم و فعال هست، هدف بنده کمک کردن به شماست افزونه هاتون رو غیرفعال و تست کنید از همین افزونه شروع کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری