alishademan

استفاده از query زیاد ؟؟؟؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام ایا استفاده زیاد از query مثلا 20 تا query در صفحه ی اصلی باعث فشار بر روی سایت میشه {البته که می شه :دی } ولی نظراتتون رو می خواستم بدونم بعد ایا راه حل بهینه سازیشون وجود داره یا نه

چون تو سایتم در صفحه اصلی دارم مطالب دسته های مختلفم رو نمایش می دم برای این پرسیدم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در افزونه سوپر کش گزینه

Use mod_rewrite to server cache files

را فعال کنید.

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر من تا 60 تا مجازی جیگر :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر همه کوئری ها رو در پایان ریست کنید و البته دستورات کوئری خیلی تودرتو نباشه فشار آنچنانی وارد نمیشه.

منظور از ریست که این می شه :

<?php endwhile;wp_reset_postdata(); ?>

باید توجه کنید که در بعضی جاها میشه کار رو بدون نیاز به کوئری هم انجام داد.

می شه بیشتر توضیح بدید ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1.نه منظور اینه


<?php wp_reset_query(); ?>

2. مثلاً وقتی گزینه های مورد نیاز در query فعلی هست و با متا دیتا ها و دیگر شرطها می تونیم اون رو فیلتر کنیم و نمایش دهیم نیازی به ارسال query دوباره به سرور نیست

3. در صورتی که سرویس وبلاگ نویسی عرضه نمی کنید با وردپرس و سایت شما هم روزانه کمتر از 10000 بازدید کننده داره 20 تا خوبه ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

راستش من نمیدونم دقیقا query چیه! ولی فک میکنم توی سایت ما خیلی استفاده شده!!

الان این کد یکی از بخشهاست که توی صفحه اوله سایتمونه :


<div id="block"><ul><?php query_posts("showposts=8&cat=33"); ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" class="title"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; ?>

الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری به درخواستهایی به دیتابیس گفته میشه که اطلاعات رو واکشی میکنه ، تغییر میده و ...

بله این توش کوئری داره .

در حالت کلی این کوئری اجرا شده و رست کردن فقط برای رست کردن نتیجه کوئری هست که تداخلی با نتایج دیگر نداشته باشه .

ویلا فکر نکنم تاثیری روی بار پردازش دیتابیس داشته باشه .

این نوع کوئری وردپرس ، شبیه یک نوع active record هست که وردپرس خودش پیاده کرده و واقعاً خیلی کار رو راحت کرده .

ویلا کوئری ها باید با دستور زبان sql نوشته بشن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان این توش query داره!؟ اگه داره چطوری باید ریستش کنم؟!

تابع wp_reset_query() رو به بعد endwhile اضافه کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره