ehsanksh 0 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 با سلام این امکان وجود داره که برای مشتریان سهمیه خرید ماهیانه یا هفتگی تعدادی از محصولات ایجاد کنیم مثلا وقتی کاربری تعریف میشه براش سهمیه خرید 16 عدد از یک دسته محصولات در ماه تعیین کنیم و هر ماه این مقدار تکرار بشه .؟البته این تعداد برای هر مشتری متغییر هست مثلا برای یکی 16 تا در ماه برای دیگری 10 تا .ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
essien 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 سلام. منم شدیدا دنبال این امکان هستم. کلا تو شرایط تحریم، در بعضی بیزنس ها برخی کالاها سهمیه ای هستن. هفتگی که چه عرض کنم، در حد سالیانه یکی هم داریم. امیدواریم از دوستان کسی راه حلی پیشنهاد کنه ... لینک به ارسال
essien 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 اینو الان پیدا کردم ، ورژن رایگانش تو مخزن وردپرس هست. کار هم میکنه ... Maximum Products per User for WooCommerce Pro میشه یه بازه دلخواه از دقیقه گرفته تا سال برای محدودیت خرید محصولات تعریف کرد. بر اساس نقش کاربری هم کار میکنه. خوبه ولی کاش ورژن pro نال شده ش و میشد گیر آورد. لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 با افزونه EDD و ادآن Easy Digital Downloads - All Access به راحتی میشه این کار رو کرد. 1 لینک به ارسال
essien 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 10 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : با افزونه EDD و ادآن Easy Digital Downloads - All Access به راحتی میشه این کار رو کرد. خب در صورتیکه بخایم از ووکامرس استفاده کنیم چی ... لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری