Reza0098 0 ارسال شده در 19 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 19 خرداد سلام هنگامی که از قسمت فیلد تاریخ در ACF آنرا به شمسی تغییر می دهیم و از محصولی که آن فیلد تاریخ را دارد ، تاریخ را تغییر می دهیم ، تاریخ درست نمایش داده می شود ولی اگر یکبار دیگه وارد محصول بشیم و هیچ دستی به تاریخ نزنیم و بروزرسانی کنیم تاریخ بصورت 01-01-01 نمایش داده میشود ، در صورتی که باید همان تاریخ قبل حفظ شود ، اینجور باید برای هر بروزسانی محصول تاریخ را بروز کنیم موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
Reza0098 0 ارسال شده در 21 خرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 21 خرداد سلام کسی نیست پاسخ بده؟ این یک باگ است ، بعد از اینکه در فیلد تاریخ ، تاریخ را انتخاب می کنم ، تاریخ بصورت شمسی با اعداد انگلیسی است و پست بروزرسانی می کنم مشکلی نیست ، ولی بعد از برورزسانی تاریخ بصورت اعداد فارسی در میاد و اگر بدون اینکه تاریخ را ویرایش کنم روی بروزرسانی پست کلیک کنم ، تاریخ به صورت فاسی و 01-01-01 در میاد موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .