b.soshiant 54 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 دوستان سلام یه پرسشی داشتم. شما از ویرایشگر گوتنبرگ استفاده میکنید یا کلاسیک؟ و لطفا دلیلشم بگید. نقل قول لینک به ارسال
adrenaline 6 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۳/۴ در 16:03، b.soshiant گفته است : دوستان سلام یه پرسشی داشتم. شما از ویرایشگر گوتنبرگ استفاده میکنید یا کلاسیک؟ و لطفا دلیلشم بگید. من از کلاسیک استفاده میکردم ولی حذفش کردم و از گوتنبرگ دارم استفاده میکنم، خود گوتنبرگ یه گزینه منوی کلاسیک هم داره! هر چیزی که بخواید در ادیتور دیفالت خود وردپس هست بنظر من دلیلی برای نصب پلاگین نیست! ویرایش شده خرداد 01 توسط adrenaline 2 نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در 20 ساعت قبل، adrenaline گفته است : من از کلاسیک استفاده میکردم ولی حذفش کردم و از گوتنبرگ دارم استفاده میکنم، خود گوتنبرگ یه گزینه منوی کلاسیک هم داره! هر چیزی که بخواید در ادیتور دیفالت خود وردپس هست بنظر من دلیلی برای نصب پلاگین نیست! چقد طول کشید تا بهش مسلط بشین؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام یه هفته باهاش کار کنید دیگه نمیتونید با کلاسیک کار کنید 3 نقل قول لینک به ارسال
adrenaline 6 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در در ۱۴۰۱/۳/۷ در 20:19، b.soshiant گفته است : چقد طول کشید تا بهش مسلط بشین؟ بعد از ارسال چند پست! اولش اصلا خوشم نمیومد از گوتبرگ، اما بعد از ارسال چند پست گفتم کاش زودتر امتحان میکردم ادیتنور دیفالت وردپرس رو! 1 نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در در ۱۴۰۱/۳/۸ در 13:29، asadiy4n گفته است : سلام یه هفته باهاش کار کنید دیگه نمیتونید با کلاسیک کار کنید پس شما هم پیشنهاد میکنید ازش استفاده کنیم؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 بله، قطعا 1 نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در 12 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : بله، قطعا سپاس نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 یه سوال دیگه. خود ویرایشگر وردپرس (چه کلاسیک و چه گوتنبرگ) دکمهها و گزینههای کمی داره. من برای تکمیل گزینههای ویرایشگر، از افزونه TinyMCE Advanced استفاده میکنم. راهی وجود نداره بشه بدون استفاده از افزونه، دکمهها و گزینههای ویرایشگر پیشفرض وردپرس رو ارتقا داد؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .