signco 1 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 با سلام خدمت همه سایت من قسمت منو در موبایل فرم جستجو مشکل داره و وقتی روش کلیک میکنیم که چیزی بنویسیم و محصولی رو سرچ کنیم بسته میشه و کنار میره و اجازه ی نوشتن نمیده. من همه ی افزونه ها رو غیر فعال کردم اما مشکل برطرف نشد. ممنون میشم اگه کسی میدونه مشکل از چیه راهنمایی کنه که چطور رفعش کنم؟ آدرس سایت: https://tajhizatsarashpaz.ir/ ممنون نقل قول لینک به ارسال
mhdi 0 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 (ویرایش شده) اگه میشه راهنمایی کنید ویرایش شده خرداد 01 توسط mhdi نقل قول لینک به ارسال
mhdi 0 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلااااااااااااااام منم این مشکل رودارم همه افزونه ها رو غیر فعال کردم و درست نشد، نمی دونم ایراد از کجاست نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در 6 تیر گزارش بازنشر ارسال شده در 6 تیر سلام، قالبتون تجاریه هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع بوده، پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .