farbodshahbaziparto 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 سلام زمانیکه به بخش افزونه ها یا پوسته ها میرم خطای زیر رو میده،لطفا راهنمایی کنید یک خطای غیرمنتظره رخ داد. ممکن است مشکل از WordPress.org یا تنظیمات سرویسدهنده شما باشد. اگر کماکان این مشکلات ادامه داشت، لطفا سری به انجمنهای پشتیبانی بزنید. لینک به ارسال
alirezasaraei 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 با درود. منم الان دچار همین مشکل شدم و میخواستم این سوال رو داخل انجمن مطرح کنم. لطفا اگر شخصی اطلاعات داره راهنمایی کنه لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 از تنظيمای PHP در کنترل پنل هاست نمايش خطاهای PHP را فعال کنيد. (کنترل پنل هاست من سی پنل هست) در فايل wp-config.php خط define( 'WP_DEBUG', true ); را اضافه کنيد و سيو کنيد. (خط بالا رو کپی کنيد و در فايل wp-config.php پيست کنيد) از صفحه دوباره اسکرين شات بگيريد و بفرستيد قبل از هميه اينها ورژن پی اچ پی سايت رو از کنترل پنل هاست به 7.4 يا تغيير بديد. گاهی بدليل عدم پشتيبانی بعضی از پلاگين ها از ورژن های پائين پی اچ پی ممکنه ارور اتفاق بيافته ! 1 لینک به ارسال
alirezasaraei 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 ممنونم از توضیحاتتون لینک به ارسال
farbodshahbaziparto 0 ارسال شده در مهر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 سپاسگزارم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری