hamedgpn 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام امروز اتفاقی داشتم سایت رو چک میکردم دیدم تمام محتوا ها بدون توضیحات شدن ولی داخل خود ادیت محتوا همشون توضیحات داشتن مشکل از کجاست ؟؟؟ کسی میدونه لطفا کمک کنه لینک به ارسال
محمود زمانی نعمتی 9 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در 16 ساعت قبل، hamedgpn گفته است : سلام امروز اتفاقی داشتم سایت رو چک میکردم دیدم تمام محتوا ها بدون توضیحات شدن ولی داخل خود ادیت محتوا همشون توضیحات داشتن مشکل از کجاست ؟؟؟ کسی میدونه لطفا کمک کنه سلام اطلاعات دقیق تری از مشکلتون بفرمایید ولی تا همین جا برداشت من این هست که فایل single.php قالبتون رو بررسی کنید و به دنبال تابع the_content بگردید (در صورت نداشتن دانش برنامه نویسی از این فایل عکس ارسال کنید تا بهتر بهتون راهنمایی کنم) 2 1 لینک به ارسال
hamedgpn 0 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام محمد جان خیر دانش برنامه نویسی ندارم ولی چک کردم مشکل از تداخل یک افزونه به اسم elementor-pro هست ولی با غیر فعال کردن افزونه کل ساختار سایت بهم میریزه ایا راهکاری هست برای نشان دادن توضیحات محصولات؟؟ لینک به ارسال
hamedgpn 0 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در در ۱۴۰۱/۱/۲۵ در 12:28، محمود زمانی نعمتی گفته است : سلام اطلاعات دقیق تری از مشکلتون بفرمایید ولی تا همین جا برداشت من این هست که فایل single.php قالبتون رو بررسی کنید و به دنبال تابع the_content بگردید (در صورت نداشتن دانش برنامه نویسی از این فایل عکس ارسال کنید تا بهتر بهتون راهنمایی کنم) لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 در در ۱۴۰۱/۱/۲۹ در 18:15، hamedgpn گفته است : elementor-pro سلام مشکل رو با پشتیبان افزونه مطرح کنید نقل قول هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع بوده، پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری