khodaei.sk 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 (ویرایش شده) سلام ارادت دوستان من یک قالب html دارم که اونو میخوام php کنم . از سرور مجازی دارم استفاده میکنم قالب رو داخل محیط وردپرس بالا اوردم و بخشهای مختلفش رو کم کم از حالت استاتیک خارج کردم . مشکل من اینه الان میخوام برگه های دیگه سایت رو هم بتونم داشته باشم مثل وبلاگ یا تماس با ما یا معرفی محصولات و .. که هرکدوم در یک برگه html کدنویسی شده . توی چند تا سایت دیدم که گفته شده یک برگه php بسازم و این لینک رو بالای برگه بذارم .همه مراحل رو انجام دادم قدم به قدم . ولی برگه ای که دارم رو نشون نمیده و ارور میده. لطفا راهنمایی بفرمایید <?php /* Template Name: Blog */ ?> این متن اروری هست که میده Not Found The requested URL was not found on this server. Apache/2.4.51 (Win64) PHP/7.4.26 Server at localhost Port 80 ویرایش شده فروردین 01 توسط khodaei.sk نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام این لینک رو باز کنید، هرچیزی که نیاز دارید رو داخلش پیدا میکنید بازم مشکلی بود بگید راهنمایی کنم https://developer.wordpress.org/themes/template-files-section/page-template-files/#creating-custom-page-templates-for-global-use نقل قول لینک به ارسال
khodaei.sk 0 ارسال شده در فروردین 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در 48 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام این لینک رو باز کنید، هرچیزی که نیاز دارید رو داخلش پیدا میکنید بازم مشکلی بود بگید راهنمایی کنم https://developer.wordpress.org/themes/template-files-section/page-template-files/#creating-custom-page-templates-for-global-use سلام ممنونم بله این رو امتحان کردم منتها ارور 404 میده و همون کدی که ارور اون رو بالا زدم میفرسته نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 شما شما اول فایلتون رو ایجاد کنید وارد پیشخوان بشید و یک برگه ایجاد کنید بعد قالب برگه رو برابر با نامه که در فایلتون هست قرار بدید و بعد برگه رو منتشر کنید چک کنید که برگه حتما منتشر شده باشه و پیشنویس نباشه تمامی مراحل رو اگر درست انجام دادید و باز هم با خطا مواجه شدید یک بار پیوندهای یکتا در تنظیمات وردپرس رو ذخیره کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .