sara_L 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 با سلام افزونه المنتور من بعد فعال کردن دیابگ چنین خطایی میده و جعبه ابزارش لود نمیشه، که با غیرفعال کردن افزونه صفحه ساز ووکامرس قسمت ابزار المنتورم لود شد اما قبلا هم بدون این مشکل هر دو افزونه با هم کار میکردن و الان نمیدونم باید چیکارش کنم با اینکه از قالب هلو استفاده کردم و همچنین تمام افزونه ها و ورژن php اپدیت کردم اما همچنان مشکل پا برجاست کدخطا: Deprecated: _register_controls از نگارش3.1.0 منسوخ شده است! بهجای آن از Elementor\Core\DynamicTags\Base_Tag::register_controls() استفاده نمایید. in /home/*****/public_html/wp-includes/functions.php on line 5323 Deprecated: _register_controls از نگارش3.1.0 منسوخ شده است! بهجای آن از Elementor\Core\DynamicTags\Base_Tag::register_controls() استفاده نمایید. in /home/*****/public_html/wp-includes/functions.php on line 5323 آیا باید نسخه جدید از افزونه WooCommerce Page Builder Elementor تهیه کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2785 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام یه قالب دیگه جایگزین کنید ببینید مشکل حل میشه؟ نقل قول لینک به ارسال
E.D 0 ارسال شده در 30 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 30 دی سلام لطا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو رفع کنیم خیلی مهمه و در سایت های وودمارت هم دیده میشه نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .