Hasna 2 ارسال شده در 3 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 3 بهمن سلام میخوام این کد رو ایجوری کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه باید چیکارش کنم <?php if (first_name): ?> نام کاربری شما <?php else: ?> نام شما وارد نشده <?php endif ?> <?php if (first_name): ?> میخوام با این باشه ولی نمیشه باید چیکار کنم نقل قول لینک به ارسال
محسن عواطفی 120 ارسال شده در 4 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 4 بهمن در 18 ساعت قبل، Hasna گفته است : سلام میخوام این کد رو ایجوری کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه باید چیکارش کنم <?php if (first_name): ?> نام کاربری شما <?php else: ?> نام شما وارد نشده <?php endif ?> <?php if (first_name): ?> میخوام با این باشه ولی نمیشه باید چیکار کنم سلام، وقت بخیر این کد احتمالا کمکتون کنه : <?php // کاربر $user = wp_get_current_user(); // نام کاربری $username = $user->user_login; // نام $user_firstname = $user->user_firstname; // نام خانوادگی $user_lastname = $user->user_lastname; // نام نمایشی $user_display_name = $user->display_name; if ( $user_firstname && $user_lastname ){ // نمایش نام کامل echo $user_firstname . ' ' . $user_lastname; } elseif ( $user_display_name ){ // نمایش نام نمایشی echo $user_display_name; } else { // نمایش نام کاربری echo $username; } ?> 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .