alimohammad 0 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 بعد از نصب زمپ و دانلود وردپرس و قراردادن اش توی پوشه htdoc زمپ توی آموزش های ویدیویی میگن حالا سرچ کنید localhost/wordpress و مانیتورشون میره روی صفحه انتخاب زبان برای وردپرس شون ولی من که سرچ میکنم اصلا همچین صفحه ای نمیاد ، دو روزه دارم تلاش میکنم. لطف میکنید اگر جواب بدید نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام به انجمن خوش آمدید دقت کنید رو نباید گوگل سرچ کنید باید در بخش بالای مرورگر Address bar وارد کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
alimohammad 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در 3 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام به انجمن خوش آمدید دقت کنید رو نباید گوگل سرچ کنید باید در بخش بالای مرورگر Address bar وارد کنید این ارور رو میده :(((( نقل قول لینک به ارسال
alimohammad 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 این ارور رو میده نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 عکسی که فرستادید اصلا واضح نیست نسخه 7.4 xampp رو دانلود و نصب کنید فک کنم مشکل حل بشه https://www.apachefriends.org/download.html 1 نقل قول لینک به ارسال
alimohammad 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 ممنون . برم ببینم چی میشه نقل قول لینک به ارسال
alimohammad 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام. اخرین نسخه وردپرس و زمپ رو اجرا کردم. الان این ارور رو میده نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 مشخصا داخل این فولدر چیزی نیست، پوشه htdocs رو چک کنید اگر باز هم نتونستید نصب کنید پیام خصوصی بدید براتون نصبش کنم نقل قول لینک به ارسال
alimohammad 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 (ویرایش شده) سلام. htdocs رو که چک کردم ولی خب کلا از قبلشم مطمِئن بودم خالی نیست. خصوصی پیام میدم ویرایش شده دی 00 توسط alimohammad نقل قول لینک به ارسال
r00t 5 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ در 00:44، alimohammad گفته است : بعد از نصب زمپ و دانلود وردپرس و قراردادن اش توی پوشه htdoc زمپ توی آموزش های ویدیویی میگن حالا سرچ کنید localhost/wordpress و مانیتورشون میره روی صفحه انتخاب زبان برای وردپرس شون ولی من که سرچ میکنم اصلا همچین صفحه ای نمیاد ، دو روزه دارم تلاش میکنم. لطف میکنید اگر جواب بدید این آدرس رو وارد کنید. http://127.0.0.1/valeh ویرایش شده دی 00 توسط r00t نقل قول لینک به ارسال
alimohammad 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 این ارور رو میده. ای خدا :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .