!Mojtaba 980 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلاماگه بخام بک گراندم رو ثابت نگه دارم و فقط کل ستون هم روش حرکت کنن چیکا باید کنم ؟ فک نکنم کسی با توضیح من متوجه شده ، این سایت رو نگاه کنید :http://latestnews.ir/ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 باید پوزیشن بکگراند fixed بشه. نمونه:background: url(../images/bg.jpg) top center no-repeat fixed; 3 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 نشد !{background-image:url('images/bg.gif')top center no-repeat fixed;} لینک به ارسال
alikhani98 517 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 الان که درست شده! 1 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 الان که درست شده!من که برداشتمش ! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 الان شد یا نشد؟ 2 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 الان شد یا نشد؟نشد ! لینک به ارسال
norzad 1133 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) دروداین تست کنbackground: url(images/background.jpg) center top no-repeat fixed; ویرایش شده اسفند 91 توسط نورزاد 3 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دروداین تست کنbackground: url(images/background.jpg) center top no-repeat fixed;سلام با این کد ها بکگراند رو پاک میکنه و نشون نمیده ! لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 تکه ی no-repeat را از کد حذف کنید 2 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 تکه ی no-repeat را از کد حذف کنیدنمیشه اصلا کد که اضافه میکنم عکس رو دیگه نشون نمیده ! لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 این کد را جایگزین کنیدbackground-attachment:fixed 3 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در فروردین 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 این کد را جایگزین کنیدbackground-attachment:fixedبا این کد درست شد 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری