iran 375 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلامدوستان آیا کش کردن سایت در سئو تاثیر داره ؟برای سئو بهتر است سایت کش شود یا خیر ؟لطفا اگه ممکنه با دلیل بفرماییدبا تشکر لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیزکش کردن سایت باعث افزایش سرعت بارگذاری میشه چیزی که هم بازدیدکننده دوست داره هم گوگل. 6 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 (ویرایش شده) این احتمال وجود داره که گوگل با پلاگین های کش دچار مشکل بشه؟به نظرتون WP Super Cache نصب بشه بعدا هیچ مشکلی به وجود نمیاد؟ ویرایش شده خرداد 91 توسط namakpash 1 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 این احتمال وجود داره که گوگل با پلاگین های کش دچار مشکل بشه؟به نظرتون WP Super Cache نصب بشه بعدا هیچ مشکلی به وجود نمیاد؟w3 کش بود فکر کنم من نصب کردم به کل بازدید سایت از همون لحظه نصب کم شد! واقعا متعجب شدماما با سوپر کش خدارو شکر مشکل ندارم 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 خیر. مشکلی ایجاد نمیشهبهتر هم هست از نظر سرعت 3 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 پلاگین کش به خاطر روشن بودن safe mode فعال نمیشهساپورت هاست هم گفته برای امنیت شما safe mode فعاله اگر میخواین بگین غیر فعالش کنیم؟؟برای همه پلاگین های کش باید safe mode غیر فعال باشه؟اگر آره به نظرتون بگم غیر فعال کنن هیچ مشکلی از نظر امنیت به وجود نمیاد؟آگر نه لطفا معرفی کنیدممنون لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 safe mode = حالت امنفعال باشه بهترهدنبال افزونه دیگری باشید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری