Komilkf 0 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 باسلام و خسته نباشید متاسفانه یک ماهی هست که هر پستی داخل سایت وردپرسم میزنم با ایندکس شدن اشتباه روبرو میشه بطور مثال: بنده پست بعنوان روزا رفاکار در تهران ثبت میکنم و وقتی در گوگل چنین عنوانی رو بعد از چند روز سرچ میکنم سایتم بالا میاد ولی صفحه اوله سایتم هستش و میزنه روزا رفاکار در صفحه ۱۵۰ این سایت ثبت شده و وقتی باز میکنم میره صفحه اول سایتم بجا اینکه باید نتیجه گوگل نمایش همون پست باشه ولی متاسفانه نیست سایتم : 118iran.net ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,771 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 سلام، اگر صفحه اصلی سایتتون آخرین ارسال هاتون رو نشون میده که طبیعیه و مشکلی نیست بسته به هر سایتی ایندکس مطالب مدتی طول میکشه نقل قول لینک به ارسال
Komilkf 0 ارسال شده در آبان 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در در ۱۴۰۰/۸/۷ در 00:17، asadiy4n گفته است : سلام، اگر صفحه اصلی سایتتون آخرین ارسال هاتون رو نشون میده که طبیعیه و مشکلی نیست بسته به هر سایتی ایندکس مطالب مدتی طول میکشه متاسفانه قبلا ینی ماه پیش چنین نبود هرپستی که صفحه اول سایت خودم بود ، بعد از چند روز صفحه اول گوگل همون پست نتیجه سوم بالا میومد ولی این ماه تمامی پست هایی که زده میشه داخل گوگل هیچ نتیجه ای نمیگیره و فقط صفحه اول سایت بالا میاد نه لینک خود پست نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,771 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 طبق تایپیک هایی که داخل انجمن می بینم به نظر میاد سرعت ایندکس برای بیشتر کاربرا کم میشه اگر خطایی داخل سرچ کنسول ندارید مشکلی نیست منتظر باشید ایندکس میشن نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .