mahdi73 0 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام من اطلاعات دیتابیسمو تو لوکال هاست (نرم افزار زمپ) ایمپورت کردم و بعد از اون سایتم بالا نیومد کسی میدونه باید چکار کنم؟ ریست هم کردم و فایل بک آپ رو دوباره اپلود کردم ولی نمیاد که نمیاد اروری هم که میاد اینجوریه. This site can’t be reached Check if there is a typo in maxuord.ir. If spelling is correct, try running Windows Network Diagnostics. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در ۱ ساعت قبل، mahdi73 گفته است : سلام من اطلاعات دیتابیسمو تو لوکال هاست (نرم افزار زمپ) ایمپورت کردم و بعد از اون سایتم بالا نیومد کسی میدونه باید چکار کنم؟ ریست هم کردم و فایل بک آپ رو دوباره اپلود کردم ولی نمیاد که نمیاد اروری هم که میاد اینجوریه. This site can’t be reached Check if there is a typo in maxuord.ir. If spelling is correct, try running Windows Network Diagnostics. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN پیشاپیش ممنون لوکال هاست که با آدرس دامنه بالا نمیاد. ادرس لوکالی که ساختید باید تایپ کنید. توی دیتابیس هم آدرس سایت رو تغییر باید بدید 2 نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,773 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 1 ساعت قبل، mahdi73 گفته است : سلام من اطلاعات دیتابیسمو تو لوکال هاست (نرم افزار زمپ) ایمپورت کردم و بعد از اون سایتم بالا نیومد کسی میدونه باید چکار کنم؟ ریست هم کردم و فایل بک آپ رو دوباره اپلود کردم ولی نمیاد که نمیاد اروری هم که میاد اینجوریه. سلام ادرس شما به این شکل میشه http://localhost/folder-name/ folder-name رو با نام پوشه ای که در htdocs ساختید و اطلاعات سایت رو درش قرار دادید عوض کنید 1 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .