رفتن به مطلب

سوال در ابزارک ها

MR.Ali

پست های پیشنهاد شده

با سلام

من دنبال یه قالب خبری میگردم که خیلی ساده است ولی هرچی قالب میبینم همه ی اون چیز هایی که میخوام رو نداره (ابزارک و ...)

میخواستم بدونم میشه هر قالبی رو ابزارک بهش اضافه کرد(هر نوع ابزارکی نه ابزارک هایی \یش فرض )

میشه هر قالبی رو با تغییر قیافه داد (دوستام میگفت جمولا رو میشه ولی ور\رس رو نمیشه )

کلا اگه قالب هم خوب \یدا نکردم یا میخوام برم جمولا یا اینکه خودم بنویسم با هزار مشقت ولی باز توی ابزارک ها موندم چه طوریه و باید چه کار کنم براشون :|‌

کلا راجب این ابزارک ها راهنمایی کنید دیگه :D ممنون :unsure:

لینک به ارسال
میخواستم بدونم میشه هر قالبی رو ابزارک بهش اضافه کرد(هر نوع ابزارکی نه ابزارک هایی \یش فرض )

بله مشکلی نداره

میشه هر قالبی رو با تغییر قیافه داد (دوستام میگفت جمولا رو میشه ولی ور\رس رو نمیشه )

بله خیلی راحتتر از جوملا!

برای ابزارک اموزش رو قبلا قرار دادم

افزودن قابلیت ابزارک به پوسته

• امتیاز 2
لینک به ارسال

ممنون آقا مرتضی

بزارید واضح تر بپرسم -به نظرم وردپرس مثلا جمولا قابلیت اینو نداره که هر ابزارکی رو در هر قسمتی که دوست داشته باشیم قرار بدیم

این قابلیت وجود داره تو وردپرس ؟

پستتون خیلی جالب بود میدونستم همچین قابلیتی دارم -الان این ابزارک هایی که ساختیم رو میشه هرجایی قرار بدیم توی سایت ؟

برای اینکه ابزارک هایی که تو قالب هایی دیگه هست رو میشه اضافه کنی به یه پوسته دیگه ؟

بازم ممنون :wub:

لینک به ارسال
بزارید واضح تر بپرسم -به نظرم وردپرس مثلا جمولا قابلیت اینو نداره که هر ابزارکی رو در هر قسمتی که دوست داشته باشیم قرار بدیم

این قابلیت وجود داره تو وردپرس ؟

درود

آره وجود داره

• امتیاز 1
لینک به ارسال

درود

آره وجود داره

ممنون جناب نورزاد -اگه میشه بیشتر توضیح بدید -لینک آموزشی -کلید واژه سرچی چیزی ... :rolleyes:

لینک به ارسال

شما هر ابزارکی که ایجاد و در پوسته قرار بدید بصورت یک بلاک میشه (مثل جوملا) و میتونید هر چیزی که دوست دارید رو توش قرار بدید.

اگر آموزش ها رو بخونید دقیق متوجه میشید.

• امتیاز 3
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...