15 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام. آیا افزونه ایی هست که بتونه از فایل زبان قالب اسفاده کنه .؟ مثلا اگه قالب ما دارای دو فایل زبان هستش فقط سایت به این دو زبان ترجمه کنه. یا حداقل افزونه ایی مترجم سایتی باشه که تنظیمات بیشتری داشته باشه و بتونیم زبان های مترجم بین اون انتخاب کنیم. نیاز فوری به این افزونه دارم لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام. آیا افزونه ایی هست که بتونه از فایل زبان قالب اسفاده کنه .؟ مثلا اگه قالب ما دارای دو فایل زبان هستش فقط سایت به این دو زبان ترجمه کنه. یا حداقل افزونه ایی مترجم سایتی باشه که تنظیمات بیشتری داشته باشه و بتونیم زبان های مترجم بین اون انتخاب کنیم. نیاز فوری به این افزونه دارم لطفا راهنمایی کنید.

میتونید از افزونه هایی نظیر qtranslate یا transposh استفاده کنید .

بعد برای قالبتون هم یک فانکشن بنویسید که اگر زبان انگلیسی بود یک استایل بخونه اگر فارسی بود یک استایل دیگه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از افزونه هایی نظیر qtranslate یا transposh استفاده کنید .

بعد برای قالبتون هم یک فانکشن بنویسید که اگر زبان انگلیسی بود یک استایل بخونه اگر فارسی بود یک استایل دیگه

ممنون از شما. اما من این دو تا افزونه رو امتحان کردم . تا فعال میکنی پنل مدیریتی کلا انگلیسیش میکنه. حالا از اون گذشته، میشه بگید به چه صورت باید این فانکشن بنوسیم و در کجا قرار بدیم .
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از transposh استفاده کنید و برای استایل دادن طبق آموزش زیر استفاده کنید :

طبق آموزش در صورتی که نسخه انگلیسی سایت اومد به آدرس site.com/en یک استایل سوا مثل ltr.css بدهد و در غیر این صورت style.css اجرا شود .

functions.php قالب خود را باز کرده و کد زیر را به آن اضافه کرده :


<?php
function _is_ltr() {
$base = substr($_SERVER['PHP_SELF'], 0,strrpos($_SERVER['PHP_SELF'], '/'));
preg_match("@^{$base}/+([^/]+)@i",$_SERVER['REQUEST_URI'],$uri);
if(isset($uri[1]) && strtolower($uri[1]) == 'en')
return true;
return false;
}
?>

حال باید استایل ها را echo کنید برای این کار header.php را باز کنید و قبل تگ </head>


<?php
if(_is_ltr()) {
echo "<link rel='stylesheet' href='".get_bloginfo('template_url')."/ltr.css' type='text/css' media='all' />";
} else {
echo "<link rel='stylesheet' href='".get_bloginfo('template_url')."/style.css' type='text/css' media='all' />";
}
?>

  • توجه داشته باشید در کد بالا ما یک if گزاشتیم برای فانکشن _is_ltr که اگر سایت انگلیسی بود استایل ltr.css را اجرا کند و سپس شما بایستی یک ltr.css بسازید درون پوشه قالب و استایل سوا بدهید .
  • بعد از آن یک else گزاشتیم که در غیر این صورت style.css را بخواند . شما میتوانید جای Style.css استایل پیش فرض قالب خود را بگزارید .

موفق باشید .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از transposh استفاده کنید و برای استایل دادن طبق آموزش زیر استفاده کنید :

طبق آموزش در صورتی که نسخه انگلیسی سایت اومد به آدرس site.com/en یک استایل سوا مثل ltr.css بدهد و در غیر این صورت style.css اجرا شود .

functions.php قالب خود را باز کرده و کد زیر را به آن اضافه کرده :


<?php
function _is_ltr() {
$base = substr($_SERVER['PHP_SELF'], 0,strrpos($_SERVER['PHP_SELF'], '/'));
preg_match("@^{$base}/+([^/]+)@i",$_SERVER['REQUEST_URI'],$uri);
if(isset($uri[1]) && strtolower($uri[1]) == 'en')
return true;
return false;
}
?>

حال باید استایل ها را echo کنید برای این کار header.php را باز کنید و قبل تگ </head>


<?php
if(_is_ltr()) {
echo "<link rel='stylesheet' href='".get_bloginfo('template_url')."/ltr.css' type='text/css' media='all' />";
} else {
echo "<link rel='stylesheet' href='".get_bloginfo('template_url')."/style.css' type='text/css' media='all' />";
}
?>

  • توجه داشته باشید در کد بالا ما یک if گزاشتیم برای فانکشن _is_ltr که اگر سایت انگلیسی بود استایل ltr.css را اجرا کند و سپس شما بایستی یک ltr.css بسازید درون پوشه قالب و استایل سوا بدهید .
  • بعد از آن یک else گزاشتیم که در غیر این صورت style.css را بخواند . شما میتوانید جای Style.css استایل پیش فرض قالب خود را بگزارید .

موفق باشید .

واقعا از شما ممنونم. بدون هیچ مشکلی حل شد . یک دنیا ممنون.
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یه افزونه ای می خواهم سایت را به چند زبان معرفی کنه ؟ لطفا ادرس بدهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من افزونه ای پیدا کردم و نصب شد اما نمیدونم چرا ابزارک کار نمیکنه یعنی این افزونه هم نه هر افزونه ای دیگه نسب کنم و بخواهم از ابزارک فعال کنم عمل نمیکنه

http://axgig.com/images/23002561069832793088.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق چیزایی که گفته شد فقط استایل و قالب تغییر پیدا میکنه ولی اگر خود مطالب به زبان فارسی بود چی؟

البته افزونه ای دیدم که از سرویس مترجم گوگل استفاده میکنه به جز اون برای اینکه خود مطالب ترجمه بشه چه روشی وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روشی نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین نوع افزونه های مترجم چند زبانه ها هستن مثل qtranslate یا wpml دیگه روش بهتری وجود نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینکی از wpml میدید؟ چون wpml با نام های مختلفی داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مطالب خاص باشند مثل معرفی یک شرکت بازرگانی که هم مرتبا تغییر نمی کنه و هم ترجمه ی دقیق و درستش مهمه می تونید از یک تکه کد و یک فرم استفاده کنید که با کلیک کردن روی هر زبانی مطلبی برای اون زبان را لود کنه یعنی اول فایل های ترجمه شده را در پست های متفاوت ارسال می کنید مثلا تحت آی دی های 2 , 3 , 4 و بعد از طریق یک کلید اعلام می کنید در صورت سلکت شدن فرضا زبان انگلیسی Id (1) تغییر کنه به id(2) همینطور الی آخر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wpml.org آدرس سایتش هست. البته پولیه ولی از بقیه سرتر هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همه اینا رو خوندم افزونه ها به هیچ دردی نمیخورن چون خودم استفاده کردم بعضیاشون کار میکنن ولی در عوض به جای دیگه سایت اسیب وارد میکنن. در هر صورت مطالبتون خیلی مفید بود.

حالا هکی وجود نداره که این کارو برای ما انجام بده؟(این کار منظورم ترجمه فالب و متن موجود در سایت هست)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
من همه اینا رو خوندم افزونه ها به هیچ دردی نمیخورن چون خودم استفاده کردم بعضیاشون کار میکنن ولی در عوض به جای دیگه سایت اسیب وارد میکنن. در هر صورت مطالبتون خیلی مفید بود. حالا هکی وجود نداره که این کارو برای ما انجام بده؟(این کار منظورم ترجمه فالب و متن موجود در سایت هست)

افزونه همان کد آماده (هک) هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..