alishademan

کد لاگین کردن در سایت ؟؟

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و عرض خسته نباشید امید ورام حالتون خوب باشه ازتون می خوام چند تا کد در رابطه با وردو با سایت در وردپرس رو برام بزاردید البته من از بادی پرس استفاده می کنم

ممنون می شم ازتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز ميشه منظورتون رو واضح‌تر بگيد كه به چه چيزي احتياج داريد ؟ كد در مورد ورود به وردپرس :wacko: بيشتر توضيح بديد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شرمنده که مفهوم رو بد رسوندم منظورم کدی باشه که ظرف بعد از وارد کردن نام وکاربری و پسوورد وارد سایت بشه همین !

ویرایش شده در توسط alishademan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو تست کنید

<form action="<?php echo get_option('home'); ?>/wp-login.php" method="post" name="login">
<span>شناسه کاربر </span><input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="20" />
<span>رمز ورود </span><input type="password" name="pwd" id="pwd" size="20" />
<input type="submit" id="button_login" name="submit" value="ورود"/>
</form>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای وا ی من من متن ارسالیم رو ویرایش کرده بودم اما انگار قرار نگرفته

ممنونم از کدتون اما این کد مشکلی که داره این هستش که بعد از اشتباه وارد کردن نام یا یوزر وارد wp-login می شه که زیاد جالب نیست ایا کد بهتره و پیشرفته تری در این باره ندارید ؟؟؟

ممنونتون می شم با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو داخل فرم قرار بدید:

<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" />

در هر صورتی ریدایرکت مییشه به صفحه جاری.

بعد شما میتونی چک کنی اگر لاگین کرده هست بهش پیام خوش امد نشون بدید و فرم ورود رو نمایش ندی.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازهم وقتی نام کاربری یا رمز عبور اشتباه وارد می شه میره به

wp-llogin

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک روش دیگه رو تست کنید:

برای فرم ورود این رو بزارید:

wp_login_form(array('redirect'=> site_url()));

این کد رو هم بزارید توی فانکشن:

    add_action( 'wp_login_failed', 'my_front_end_login_fail' );

function my_front_end_login_fail( $username ) {
$referrer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
if ( !empty($referrer) && !strstr($referrer,'wp-login') && !strstr($referrer,'wp-admin') ) {
wp_redirect( $referrer . '?login=failed' );
exit;
}
}

تست نکردم. ببینید جواب میده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره