Amir43 0 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام به دوستان گرامی من قبلا بیشتر با جوملا اشنا بودم و تا به حال با ورد پرس کار نکردم ولی تصمیم گرفتم ورد پرس رو تجربه کنم . تو فکر یه سایت مشابه ramzarz.news هستم از دوستان کسی میدونه قالب این سایت چی هست یا اینکه مناسبترین قالب چی میتونه باشه ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام به انجمن خوش آمدید https://betterstudio.com/publisher-wp-theme/demo/ نقل قول لینک به ارسال
Amir43 0 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 از پاسخ شما ممنونم نسخه های قبلی publisher کمی دارای اشکال هم بود که با توصیه شما حتما تو این نسخه ها حل شده . حالت راست چین و حتی زبان فارسی هم داره . اما تاریخش رو چطور میتونم فارسی کنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 خواهش میکنم، افزونه های فارسی ساز رو نصب کنید به احتمال زیاد مشکلی نباشه اما در حالت کای چون افزونه پریمیوم هست بهتره از پشتیبانی افزونه بپرسید یه نکته هم اضافه کنم حتما از سایت مرجع خریداری کنید نه از سایت های ایرانی نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .