mehditalaei 8 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام دوستان یک قسمت از سایت من متن ها رو سر هم نشون نمیده مثلا کلمه "هیچ" رو اینطوری نمایش میده که "ه" خط اول "یچ" خط دومه و وصل نیستن نمونشو پیوست کردم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 آدرس آنلاین رو می تونید قرار بدید ؟ لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 در 9 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : آدرس آنلاین رو می تونید قرار بدید ؟ https://b2n.ir/z97007 لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 من چک کردم با سایز های مختلف مشکلی این مشکل رو نداشت مطمئن هستید از مرورگر نیست؟ لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 بخش ویژگی ها فقط مشکل داره که بالای بخش نظراته لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 بله الان دیدم بخاطر word-break در کدهای استایلتون هست در فایل style-rtl.css خط زیر رو table td, table th { padding: 1em 1.41575em; text-align: right; vertical-align: top; word-break: break-all; } به این شکل تغییر بدید table td, table th { padding: 1em 1.41575em; text-align: right; vertical-align: top; word-break: normal; } 1 لینک به ارسال
mehditalaei 8 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 ممنون قرار دادم حل شد ❤ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری