mahdieh_bme 0 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 سلام من چند روزه یک مشکلی برای سایتم بوجود اومده که با گذشت زمان حل نشده. وقتی یکی از افزونه ها را بروزرسانی کردم، بروزرسانی انجام نشد و اعلان بروزرسانی همه افزونه پاک شد. وردپرس ام هم باید اپدیت بشه اما پیام میده " بروزرسانی دیگری در جریان است" . و در تب پیشخوان نوشته تمام افزونه ها بروز هستند در صورتی که اینطور نیست. از افزونه Fix Another Update In Progress هم استفاده کردم اما مشکلی پیدا نکرد. مشکل از کجاست؟ لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 در 19 ساعت قبل، mahdieh_bme گفته است : سلام من چند روزه یک مشکلی برای سایتم بوجود اومده که با گذشت زمان حل نشده. وقتی یکی از افزونه ها را بروزرسانی کردم، بروزرسانی انجام نشد و اعلان بروزرسانی همه افزونه پاک شد. وردپرس ام هم باید اپدیت بشه اما پیام میده " بروزرسانی دیگری در جریان است" . و در تب پیشخوان نوشته تمام افزونه ها بروز هستند در صورتی که اینطور نیست. از افزونه Fix Another Update In Progress هم استفاده کردم اما مشکلی پیدا نکرد. مشکل از کجاست؟ سلام، اگر پلاگین بالا کار نکرد، یک راه دیگه برای حل این مشکل وجود داره از طریق دیتابیس، باید از طریق هاست وارد دیتابیس بشید (داخل phpMyAdmin برید) بعد از سمت چپ جدول wp_option رو انتخاب کنید (ممکنه توی دیتابیس شما پیشوند wp چیز دیگهای باشه) بعد وقتی جدول براتون باز شد، از سمت راست، دنبال core_updater.lock بگردید (از سرچ هم میتونید استفاده کنید) پیداش که کردید توی اون ردیف روی دکمهی Delete کلیک کنید. نکتهی خیلی خیلی مهم: حتما از دیتابیستون بکاپ بگیرید قبل از این کارها که اگر مشکلی پیش اومد بتونید سایت رو ریستور کنید. و اینکه توضیحاتی که در بالا خدمتتون گفتم، توی این سایت به شکل مرحله به مرحله و تصویری هستش، میتونید ازش استفاده کنید: https://wp-staging.com/how-to-fix-error-another-update-in-progress-in-wordpress/ پانوشت: من خودم این روش رو تست نکردم، لطفا بعد از اینکه انجام دادید، اگر نتیجه گرفتید اینجا اعلام کنید که اگر در آینده کسی به این مشکل خورد، بتونه حلش کنه. 1 لینک به ارسال
mahdieh_bme 0 ارسال شده در فروردین 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 در 29 دقیقه قبل، فرشاد گوهری گفته است : سلام، اگر پلاگین بالا کار نکرد، یک راه دیگه برای حل این مشکل وجود داره از طریق دیتابیس، باید از طریق هاست وارد دیتابیس بشید (داخل phpMyAdmin برید) بعد از سمت چپ جدول wp_option رو انتخاب کنید (ممکنه توی دیتابیس شما پیشوند wp چیز دیگهای باشه) بعد وقتی جدول براتون باز شد، از سمت راست، دنبال core_updater.lock بگردید (از سرچ هم میتونید استفاده کنید) پیداش که کردید توی اون ردیف روی دکمهی Delete کلیک کنید. نکتهی خیلی خیلی مهم: حتما از دیتابیستون بکاپ بگیرید قبل از این کارها که اگر مشکلی پیش اومد بتونید سایت رو ریستور کنید. و اینکه توضیحاتی که در بالا خدمتتون گفتم، توی این سایت به شکل مرحله به مرحله و تصویری هستش، میتونید ازش استفاده کنید: https://wp-staging.com/how-to-fix-error-another-update-in-progress-in-wordpress/ پانوشت: من خودم این روش رو تست نکردم، لطفا بعد از اینکه انجام دادید، اگر نتیجه گرفتید اینجا اعلام کنید که اگر در آینده کسی به این مشکل خورد، بتونه حلش کنه. سلام. خیلی ممنون اما این روش رو هم در همه سایت ها گفتن و اطلاع داشتم. هر چی سرچ کردم این دو راه رو پیشنهاد دادن. در صورتی که من فکر می کنم مشکل سایت من چیز دیگه ای هست. بروزرسانی همه افزونه ها غیر فعال شده. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری