Question_80 0 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 (ویرایش شده) سلام این ارور رو از امروز داشتم برای افزونه: site kit google تنها تغییری هم که ایجاد کردم دیروز این افزونه رو نصب کردم افزونه Autoptimize و همین امروز غیر فعال و حذفش کردم که بازم این ارور برجاست: Unknown Error (code: Invalid JSON response). To fix this, redo the plugin setup. و site kit غیر فعال شده راه حل دارید بنویسید لطفا. ویرایش شده فروردین 00 توسط Question_80 لینک به ارسال
Question_80 0 ارسال شده در فروردین 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Question_80 گفته است : سلام این ارور رو از امروز داشتم Unknown Error (code: Invalid JSON response). To fix this, redo the plugin setup. برای افزونه: site kit google تنها تغییری هم که ایجاد کردم دیروز این افزونه رو نصب کردم افزونه Autoptimize و همین امروز غیر فعال و حذفش کردم که بازم این ارور برجاست: Unknown Error (code: Invalid JSON response). To fix this, redo the plugin setup. و site kit غیر فعال شده راه حل دارید بنویسید لطفا. ویرایش شده فروردین 00 توسط Question_80 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری