sahar35 0 ارسال شده در 5 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 5 اسفند سلام، وقت بخیر در نسخه موبایل سایت وقتی دکمه افزودن به سبد خرید رو میزنم محصول به سبد خرید اضافه میشه و بالافاصله حذف میشه و زمانی که دکمه سبد خرید رو میزنم میزنه سبد خرید شما خالی می باشد زمانی که لاگین نکرده ام این اتفاق می افتد، زمانی که لاگین میکنم مشکلی نیست و محصولات از سبد خرید حذف نمیشن کش سایت رو پاک کردم ، پلاگین ها بروزرسانی و یکی یکی غیر فعال کردم ولی باز درست نشد ممنون میشم اگه میشه سریع تر راهنمایی کنید سایت : noorbrand.com نقل قول لینک به ارسال
saeedjodat 11 ارسال شده در 6 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 6 اسفند در در ۱۳۹۹/۱۲/۵ در 11:49، sahar35 گفته است : سلام، وقت بخیر در نسخه موبایل سایت وقتی دکمه افزودن به سبد خرید رو میزنم محصول به سبد خرید اضافه میشه و بالافاصله حذف میشه و زمانی که دکمه سبد خرید رو میزنم میزنه سبد خرید شما خالی می باشد زمانی که لاگین نکرده ام این اتفاق می افتد، زمانی که لاگین میکنم مشکلی نیست و محصولات از سبد خرید حذف نمیشن کش سایت رو پاک کردم ، پلاگین ها بروزرسانی و یکی یکی غیر فعال کردم ولی باز درست نشد ممنون میشم اگه میشه سریع تر راهنمایی کنید سایت : noorbrand.com سلام دوست عزیز بنده چک کردم در حالت موبایل و تبلت و مانیتور هیچ مشکلی نیست نقل قول لینک به ارسال
sahar35 0 ارسال شده در سه شنبه در 10:50 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در سه شنبه در 10:50 ممنون، انقدر دیر پاسخ دادین که خودم مشکل رو پیدا و حل کردم. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .