minegame2 2 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام من قبلا چندین وردپرس روی هاستم داشتم و دیتابیس ها زیادی ساختم حالا بیشترشون رو پاک کردم و فقط یک وردپرس را نگه داشتم دیتابیس های قبلی وردپرس های دیگر هنوز باقی هست یادم نمی اید که دیتابیس این وردپرس که نگه داشتم چه نامی دارد و حافظه دیتابیس هایم هم پر شده است اگر میشود راهنمایی کنید چگونه میتوانم نام دیتابیس این وردپرس را پیدا کنم و بقیه دیتابیس ها را حذف کنم لینک به ارسال
yazdaniwp 1187 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 37 دقیقه قبل، minegame2 گفته است : سلام من قبلا چندین وردپرس روی هاستم داشتم و دیتابیس ها زیادی ساختم حالا بیشترشون رو پاک کردم و فقط یک وردپرس را نگه داشتم دیتابیس های قبلی وردپرس های دیگر هنوز باقی هست یادم نمی اید که دیتابیس این وردپرس که نگه داشتم چه نامی دارد و حافظه دیتابیس هایم هم پر شده است اگر میشود راهنمایی کنید چگونه میتوانم نام دیتابیس این وردپرس را پیدا کنم و بقیه دیتابیس ها را حذف کنم سلام. داخل هاست، فایل wp-config.php رو باز کنید، کلیه تنظیمات مربوط به شناسایی دیتابیس وردپرس داخل این فایل هست. 1 لینک به ارسال
minegame2 2 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 4 ساعت قبل، yazdaniwp گفته است : سلام. داخل هاست، فایل wp-config.php رو باز کنید، کلیه تنظیمات مربوط به شناسایی دیتابیس وردپرس داخل این فایل هست. با تشکر لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری