hassan.0152 0 ارسال شده در 2 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 2 بهمن سلام وقت بخیر من برای ورود و عضویت لینک ادرس دادم تا کاربر در حالت عادی وارد صفحه ورود یا عضویت بشه به این شکل : <a href="../my-account">ورود / عضویت </a> ولی دنبال کد پی اچ پی میگردم خودش اینکارو کنه و در صورتی که کاربر وارد حساب کاربری شده بود بجای ورود / عضویت مثلا بزنه مشاهده پروفایل یا ... از چه کدی وردپرس یا ووکامرسی باید استفاده کنم ؟ یا چی باید بنویسم تا تو اینترنت بتونم پیدا کنم فارسی یا انگلیسی مهم نیست . نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,131 ارسال شده در 2 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 2 بهمن سلام <?php if ( is_user_logged_in() ) { echo '<a href="../my-account">ورود / عضویت </a>'; } else { echo '<a href="../profile">پروفایل </a>'; } ?> 2 نقل قول لینک به ارسال
hassan.0152 0 ارسال شده در 2 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 2 بهمن در 3 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام <?php if ( is_user_logged_in() ) { echo '<a href="../my-account">ورود / عضویت </a>'; } else { echo '<a href="../profile">پروفایل </a>'; } ?> به این شکل وارد میکنم ارور میده : <?php if ( is_user_logged_in() ) { echo '<a href="'bloginfo('url');'/my-account">ورود / عضویت </a>'; } else { echo '<a href="'bloginfo('url');'/my-account">حساب کاربری </a>'; } ?> چطوری باید وارد کنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,131 ارسال شده در 2 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 2 بهمن در 3 دقیقه قبل، hassan.0152 گفته است : چطوری باید وارد کنم ؟ <?php $site_url = get_bloginfo( 'url' ); if ( is_user_logged_in() ) { echo '<a href="'.$site_url.'/my-account">ورود / عضویت </a>'; } else { echo '<a href="'.$site_url.'/profile">پروفایل </a>'; } ?> 3 نقل قول لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 366 ارسال شده در 3 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 3 بهمن سلام کد زیر هم لینک صفحه اکانت من رو بهتون میده <a href="<?php echo get_permalink( get_option('woocommerce_myaccount_page_id') ); ?>"><?php _e('My Account','kanishop'); ?></a> نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .