farhadfarokhi.ir 0 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام هنگام نصب با این ارور مواجه میشوم.ممنون میشم کمکم کنید Fatal error: Uncaught ValueError: Path cannot be empty in C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php:2400 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2400): file_get_contents('') #1 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2487): get_loader_strings('') #2 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3428): loader_compatibility_test('') #3 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3511): correct_loader_wrong_location() #4 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3158): ini_loader_warnings() #5 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2939): loader_not_installed() #6 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2743): default_page() #7 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(115): run() #8 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php on line 2400 لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام ( loader-wizard.php ) این فایل رو تو پوشه htdocs قرار دادید ؟ لینک به ارسال
farhadfarokhi.ir 0 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 10 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام ( loader-wizard.php ) این فایل رو تو پوشه htdocs قرار دادید ؟ بله در همین پوشه هست.زمپ ۶۴بیت هم نصب کردم و از انواع فایل لودر استفاده کردم اما نشد لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 2 دقیقه قبل، farhadfarokhi.ir گفته است : زمپ ۶۴بیت هم نصب کردم و از انواع فایل لودر استفاده کردم اما نشد لودر ها فقط روی 32 نصب میشن باید زمپ 32 نصب کنید لینک به ارسال
alinoph 0 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ در 14:44، asadiy4n گفته است : لودر ها فقط روی 32 نصب میشن باید زمپ 32 نصب کنید :/// لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری