farhadfarokhi.ir 0 ارسال شده در 18 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 18 دی سلام هنگام نصب با این ارور مواجه میشوم.ممنون میشم کمکم کنید Fatal error: Uncaught ValueError: Path cannot be empty in C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php:2400 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2400): file_get_contents('') #1 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2487): get_loader_strings('') #2 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3428): loader_compatibility_test('') #3 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3511): correct_loader_wrong_location() #4 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(3158): ini_loader_warnings() #5 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2939): loader_not_installed() #6 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(2743): default_page() #7 C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php(115): run() #8 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\loader-wizard.php on line 2400 نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 1,921 ارسال شده در 18 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 18 دی سلام ( loader-wizard.php ) این فایل رو تو پوشه htdocs قرار دادید ؟ نقل قول لینک به ارسال
farhadfarokhi.ir 0 ارسال شده در 18 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 18 دی در 10 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام ( loader-wizard.php ) این فایل رو تو پوشه htdocs قرار دادید ؟ بله در همین پوشه هست.زمپ ۶۴بیت هم نصب کردم و از انواع فایل لودر استفاده کردم اما نشد نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 1,921 ارسال شده در 18 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 18 دی در 2 دقیقه قبل، farhadfarokhi.ir گفته است : زمپ ۶۴بیت هم نصب کردم و از انواع فایل لودر استفاده کردم اما نشد لودر ها فقط روی 32 نصب میشن باید زمپ 32 نصب کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .