Moinds 0 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام وقت بخیر من دارم یه قالب فروشگاهی وردپرس طراحی میکنم وقتی تگ نمایش قیمت ووکامرس و تگ اضافه شدن محصول در سبد خرید ووکامرس به قالب اضافه میکنم قالب نصفه میاد ، بدون این دوتا کد سایت بدون مشکل بالا میاد کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل از کجاست؟ این کد ها میزنم خراب میشه این کد برای نمایش قیمت در ووکامرس هست: <?php echo $product->get_price_html(); ?> این کد برای اضافه شدن به سبد خرید ووکامرس هست: <?php echo $product->add_to_cart_url(); ?> لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 11 ساعت قبل، Moinds گفته است : سلام وقت بخیر من دارم یه قالب فروشگاهی وردپرس طراحی میکنم وقتی تگ نمایش قیمت ووکامرس و تگ اضافه شدن محصول در سبد خرید ووکامرس به قالب اضافه میکنم قالب نصفه میاد ، بدون این دوتا کد سایت بدون مشکل بالا میاد کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل از کجاست؟ این کد ها میزنم خراب میشه این کد برای نمایش قیمت در ووکامرس هست: <?php echo $product->get_price_html(); ?> این کد برای اضافه شدن به سبد خرید ووکامرس هست: <?php echo $product->add_to_cart_url(); ?> سلام، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید دوست عزیز احتمالا یک ارور PHP دارید، دیباگ وردپرس رو فعال کنید که ببینید ارور از چیه. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری