chem 61 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 من کد زیر برای نمایش یک قطعه عکس در سایت میزارم در صفحه اصلی درسته .img{ background:url(https://mysite.com/wp-content/themes/new-child/img/fa.png); height:80px; width:60px; اما وقتی وارد پست ها میشم عکس نشون داده نمیشه و وقتی هم inspect element می گیرم می بینم آدرس عکس به صورت زیر شده background: url([site_url_secure]/wp-content/themes/new-child/img/fa.png); مشکل از چیه دوستان؟ نقل قول لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 دوستان کسی از این مشکل سر در نمیاره؟ نمیدونم چرا این اتفاق می افته و عکس نشون داده نمیشه نقل قول لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 بیصبرانه منتظر راهنمایی اساتید هستم که چطور آدرس عکس رو وارد کنم تا تغییر نکنه و مثل این نشه وقتی از یه آدرس خارجی برای عکس استفاده می کنم مشکلی نداره فقط زمانی که لینک خود سایت میزارم اینطور میشه url([site_url_secure]/wp-content/themes/new-child/img/fa.png); نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام بدون افزونه چک کردید این موضوع رو ؟ نقل قول لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 20 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام بدون افزونه چک کردید این موضوع رو ؟ سلام اصلا افزونه ای استفاده نمی کنم برای این کار فقط اینکه خود کد اتوماتیک آدرس رو به این صورت تغییر میده background: url([site_url_secure]/wp-content/themes/new-child/img/fa.png); یعنی خود [site_url_secure] در موقعی که inspect element می گیرم درج شده نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34189 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 میتونید آدرس بدید تا خروجی رو چک کنیم؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ در 13:21، Morteza گفته است : میتونید آدرس بدید تا خروجی رو چک کنیم؟ وقتی آدرس عکس از خود هاست سایت میزارم به این صورت میشه و عکس نشون داده نمیشه این از inspect element مرورگر گرفتم اما اگه از لینک دیگه بزارم درست میشه ویرایش شده دی 99 توسط chem نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .