sos 50 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 با سلام دوستان من یک بک آپ از جدول سایتم گرفتم و بعد سایت و دیتا بیس و ... رو کلا حذف کردم اما الان که اومدم دیتابیس رو ایمپورت کردم حروف فارسی خرچنگ قورباغه شده . نمیدنم یونیکد دیتابیسم چی بوده چطور میتونم پیداش کنم اگر بشه آنلاینم بتونم خط به خط نوشته ها رو برگردونم بازم خیلی کمکم میکنه . خودصفحه php رو هم با تگ کد utf8 لود میکنم اما باز هیچ تغییری نمیکنه همون خرچنگ قورباغه هست که میبینید . پیشنهادی دارید . اسکریپت هم php , mysql هستش. این فقط یه تیبلشه . -- -- Table structure for table `material_soruce` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `material_soruce` ( `Id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `soruce` varchar(100) NOT NULL, PRIMARY KEY (`Id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=5 ; -- -- Dumping data for table `material_soruce` -- INSERT INTO `material_soruce` (`Id`, `soruce`) VALUES (1, 'Ù…Ø¨ØØ« 19 ساختمان'), (2, 'کنا٠ایران'), (3, 'کریر'), (4, 'engineeringtoolbox.com'); کد هدر <html lang="fa"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> نتیجه : 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 فایل دیتابیس رو بصورت zip خروجی بگیرید و بعد import کنین. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری