zahra_nazari 3 ارسال شده در 4 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 4 آذر با سلام میخواستم برای یک صفحه که تو بخش نوشته ها هستش یوزر و پسورد قرار بدم (بدون ایمیل) قراره یوزرا و پسوردارو هم از طریق دیتا بیس وارد کنم برای شناسایی. چه کاری میتونم انجام بدم؟ کاربرایی که رمز ورود و پسورد دارن عضو سایت ما نیستند، میخوام صفحه یوزرو پسورد برای همه نمایش داده بشه. ممنون 1 نقل قول لینک به ارسال
mir.seyyed 316 ارسال شده در 4 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 4 آذر سلام خسته نباشید، معمولاً روش رمزگذاری در وردپرس روی نوشته ها به این صورته: که نتیجه اش میشه این: و ربطی هم نداره که کابرب وارد شده باشه یا نه 3 1 نقل قول لینک به ارسال
mir.seyyed 316 ارسال شده در 4 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 4 آذر در قسمت قابلیّت مشاهده گزینه((محافظت شده با رمز عبور)) رو انتخاب کنین 1 1 نقل قول لینک به ارسال
zahra_nazari 3 ارسال شده در 5 آذر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 5 آذر بله این رو میدونم ولی همونطور که عرض کردم گفتم هم یوزر میخوام هم پسورد بعد میخوام به همه نشون داده بشه ولی کسی که یوزر و پسورد رو داره میتونه وارد بشه اما با این حالتی که شما میگید فقط کاربرای عضو سایت میتونن صفحه رو ببینن که من همچین چیزی نمیخوام 1 1 نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 1,978 ارسال شده در 5 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 5 آذر سلام به انجمن خوش آمدید من دقیق متوجه نمیشم چه چیزی نیاز دارید اما به احتما زیاد نیاز به کدنویسی باشه 1 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .