yayam94 0 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 سلام وقت بخیر. امروز برای یه سری تغییرات تصمیم گرفتم فروشگاهم رو تعطیل کنم چند ساعت وسط انجام کار با المنتور بودم که دیدم تغییرات ذخیره نمیشه.. دیدم تو تنظیمات برگه قالب برگه به حالت پیشفرض تغییر کرده! و هر چی به حالت المنتور تغییر میدم سیو نمیشه! تمامی محصولات سایت ناموجود شدن قیمت هاشون پریده! عکس ها از تو قسمت رسانه حذف شدن اما فایلشون هنوز هست و بدترین اتفاق ممکن اینکه رقم سفارشها تو ووکامرس صفر شده دوستان لطفا راهنمایی کنید. فروشگاه چند ساعته تعطیله اگه کسی میدونه چطور میشه مشکل رو حل کرد راهنمایی کنید. لینک به ارسال
kareshoma 1 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 وقت بخیر دوست عزیز بکاپ قبل از تغییرات رو ریستور کنید تا به حالت قبل برگرده 1 لینک به ارسال
Mr-Tarah 158 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 حجم اشغال شده روی هاستتون رو هم چک کنید، گاهی وقت ها با پر شدن فضای هاست، توابع روی سایت دچار اختلال می شوند لینک به ارسال
mr-programer.ir 61 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 اگه مشکلتون حل شده لطفا بگید چطور برطرفش کردید تا در آینده بقیه بتونن از این روش برای رفع این مشکل استفاده کنن لینک به ارسال
yayam94 0 ارسال شده در آذر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 نه متاسفانه مشکل که حل نشد، علاوه بر این خسارت مالی زیادی هم بهم وارد شد. کلی هم سرچ کردم و راه های مختلفو تست کردم مجبور شدم سایت رو به بکاپ سه روز قبل از حادثه برگردونم که باعث شد اطلاعات 370 تا سفارش و 130 تا کاربری عضو شدن بودن تو این سه روز به کل بپره. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری