milad_176 0 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سلام خدمت دوستان هفته پیش سایت من هک شد و بعد از ورود به سایت های دیگه ریدایرکت می شد.با یک تیم پشتیبان هماهنگ شدیم و بعد از 5 روز گفتند پاکسازی انجام شد.ولی کلی از اطلاعات سایت با وجود اینکه در پنل مدیریت قابل مشاهده هستند ولی برای کاربر نمایش داده نمیشه و بعضی از قسمتهای سایت همچنان همان ریدایرکت را می دهد. خلاصه بعد از 3 سال سایتم رو دارم از دست میدم لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 @milad_176 پاکسازی سایتی که آلوده شده به این سادگیا نیست. احتیاج به تجربه زیادی داره. 2 لینک به ارسال
milad_176 0 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 بله و متاسفانه نتونستم شخص یا تیمی رو پیدا کنم که بتونه اینکار رو انجام بده لینک به ارسال
milad_176 0 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 23 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : @milad_176 پاکسازی سایتی که آلوده شده به این سادگیا نیست. احتیاج به تجربه زیادی داره. شما شخص یا تیمی رو سراغ دارید؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 58 دقیقه قبل، milad_176 گفته است : شما شخص یا تیمی رو سراغ دارید؟ از طریق خصوصی آدرس سایت و جزئیات صفحاتی که آلوده هستند رو بفرستید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری