np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامنوع اول دسته هایی هستن که خالی هستن. (مثل دسته بندی نشده)نوع دوم ادامه مطلب برای مطلبی که ادامه نداره.اینا نمیخوام نمایش داده شه.ممنون لینک به ارسال
omid0098i 2536 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلاماز تابع زیر برای نمایش دسته بندی استفاده کنید تا دسته بندی های خالی تا قبل از پست زدن نمایش داده نشوند :<?php wp_list_categories('orderby=ID'); ?>برای نمایش داده نشدن ادامه ی مطلب پست ها اگه روشی باشه دوستان کمکتون می کنند.موفق باشید ... 4 لینک به ارسال
rezakianoosh 1795 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 نوع اول دسته هایی هستن که خالی هستن. (مثل دسته بندی نشده)به صورت پیشفرض وردپرس دسته بندی هایی که خالی باشن رو نشون نمیده . احتمالا شما از کد php نمایش دسته بندی استفاده نکردید و کدهای html نمایش دسته بندی رو به صورت دستی وارد کردید.نوع دوم ادامه مطلب برای مطلبی که ادامه نداره.این قسمت رو باید از داخل ایندکس و در قسمت کدهای محتوی بگردید و حذفش کنید . اگر کد نمایش ادامه مطلب به صورت دستی وارد بشه برای مطالبی که ادامه ندارن هم نمایش داده میشه 3 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 ممنوندستی چیزی وارد نکردماگه ممکنه بفرمایید اون کد رو کجا وارد کنم و به جای چی؟مورد دوم هم مهم نیست الان . چون هنوز کار دارم. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 شما اول کدهایی که برای دو بخش موردنظر استفاده می کنید رو بزارید چون باید طبق اون به شما بگیم چه تغییراتی بدید. 3 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 ممنوناينها تو پوسته بود.من نميدونم اين كدها چي و كجا هستن. لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 ممنوناينها تو پوسته بود.من نميدونم اين كدها چي و كجا هستن.کدوما ؟اگر تابع نمایش مطلب به صورت :<?php the_content() ?>استفاده باشه متن ادامه ... نمایش داده میشهاگر هم به صورت :<?php the_content('') ?>استفاده بشه اون متن رو نمایش نمیدهشما در single.php و index.php ببین به چه صورت استفاده شده و طبق گفته بالا خودت هر طوری میخوای تغییر بده 4 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 چنين كدي نبود.كل فايل index.php اينه.<?php global $theme; get_header(); ?> <div id="main"> <?php $theme->hook('main_before'); ?> <div id="content"> <?php $theme->hook('content_before'); ?> <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); /** * The default post formatting from the post.php template file will be used. * If you want to customize the post formatting for your homepage: * * - Create a new file: post-homepage.php * - Copy/Paste the content of post.php to post-homepage.php * - Edit and customize the post-homepage.php file for your needs. * * Learn more about the get_template_part() function: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_template_part */ get_template_part('post', 'homepage'); endwhile; else : get_template_part('post', 'noresults'); endif; get_template_part('navigation'); ?> <?php $theme->hook('content_after'); ?> </div><!-- #content --> <?php get_sidebars(); ?> <?php $theme->hook('main_after'); ?> </div><!-- #main --><?php get_footer(); ?> لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 اگر به کدها نگاه کنید میبینید که از جای دیگه برای این قسمت فراخوانی میشهباید توی قالب بگردید و این کد رو پیدا کنید و بعد تغییر بدید 2 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) ممنونتوي سه تا فايل اين كد به صورت زير بود<?php the_content('') ?>بعد تغييرش دادم :<?php the_content() ?>الان هم دكمه "ادامه طلب" هست هم "ادامه ... " الان راحت ترين كار اينه كه از تو استايل اين رنگيه رو حذف كنيم.به شرطي كه بشه رنگ "ادامه ... " رو عوض كرد. ویرایش شده بهمن 91 توسط np.1400 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 یکیش که از ادیتور هست اون یکی هم از خو پوسته.ببینید فایلی به نام loop توی پوسته دارید؟ 2 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 احتمالا نام فایل post-hompage ست 1 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) نهكل فايلام اينه قالبهاقالب خطای ۴۰۴(404.php)بایگانی(archive.php)قالب نویسنده(author.php)پوسته دسته(category.php)دیدگاهها(comments.php)پانوشت(footer.php)توابع پوسته(functions.php)سربرگ(header.php)social_profiles.phpقالب صفحه اصلی(index.php)Admin.phpThemater.phpdefault-admin-options.phpdefault-options.phpmenu-primary.phpmenu-secondary.phpnavigation.phpArchives قالب برگه(page-template-archives.php)Contact Form قالب برگه(page-template-contact.php)Full Width, no sidebar(s) قالب برگه(page-template-full.php)Sitemap قالب برگه(page-template-sitemap.php)پوسته برگه(page.php)post-noresults.phppost-page.phppost-single.phppost.phpنتایج جستوجو(search.php)فرم جستوجو(searchform.php)ستونکناری(sidebar.php)تک نوشته(single.php)قالب برچسب(tag.php) شیوهنامههاشیوهنامه(style.css)pagenavi-css.cssشیوهنامهی زبانهای راست به چپ(rtl.css) ویرایش شده بهمن 91 توسط np.1400 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 post-single را بررسی کنید 1 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 اون رو بررسي كردم<?php the_content('') ?>رو تبديل كردم به<?php the_content() ?>الان مشكل من حل شد.ممنونفقط بفرماييد چطور بيارمش تو استايل كه بتونم رنگ و زمينش رو عوض كنم.كلاسش اينه<div class="entry clearfix"> <?php if(has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail( array($theme->get_option('featured_image_width_single'), $theme->get_option('featured_image_height_single')), array("class" => $theme->get_option('featured_image_position_single') . " featured_image") ); } ?> <?php the_content(); wp_link_pages( array( 'before' => '<p><strong>' . __( 'Pages:', 'themater' ) . '</strong>', 'after' => '</p>' ) ); ?> </div> لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 خصوصیت class هست که میتوانید هر چند تا اضافه کنیدentry در حال حاضر گزینه خوبی هست 2 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 خب من هنوز اول راهماگه ممكنه دقيق تر بفرماييد من تو استايل چي بزنم؟ممنون لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 خب من هنوز اول راهماگه ممكنه دقيق تر بفرماييد من تو استايل چي بزنم؟ممنوناین نمونه را تست کنید.entry {color: #f00background-color: #0f0} 1 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 دوتا هست.comments-widget-entry { font-family: tahoma; line-height: 20px;}و.posts-widget-entry { font-family: tahoma; line-height: 20px;}كدومشه؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 هیچکدمکلاس more-link برای ادامه مطلب اول و readmore برای دومی هست.برای نوشته هاتون هم.entry { color: #f00 background-color: #0f0} هست که پارسا گفته 1 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 more-link ندارمالان گذاشتم بازم اثری نداشتدومی درستهreadmore هستالان اولی خوبه . دومی رو حذف کنم همه چی حله. اما چجوری. لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 ممنونحل شدبریم سراغ دومیتو دسته بندی بالای سایت "دسته بندی نشده" رو هم نشون میدهمیخوام دسته های خالی رو نشون نده. لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 با چه تابعی فراخوانی میکنید؟برای مثال تابع wp list categories پارامتر hide_empty داردبرابر 1 قرار دهید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری