eshraghihossein.3 0 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 با سلام و احترام درگاه پرداخت اینترنتی از سایتpay.ir گرفتم کجای ووکامرس باید اون و paste کنم؟ لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 59 دقیقه قبل، eshraghihossein.3 گفته است : با سلام و احترام درگاه پرداخت اینترنتی از سایتpay.ir گرفتم کجای ووکامرس باید اون و paste کنم؟ سلام دوست عزیز، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید پلاگین پرداخت برای ووکامرس رو دانلود کنید و طبق آموزشی که خود سایت pay گذاشته پیش برید: https://www.pay.ir/developers/plugins/category/wordpress بعد از اینکه پلاگین رو نصب کردید، وارد قسمت پرداختها (یا درگاههای پرداخت) در تنظیمات ووکامرس بشید و کد API درگاهتون رو در قسمت مربوطه وارد کنید. 2 لینک به ارسال
eshraghihossein.3 0 ارسال شده در مهر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در ۱ ساعت قبل، eshraghihossein.3 گفته است : با سلام و احترام درگاه پرداخت اینترنتی از سایتpay.ir گرفتم کجای ووکامرس باید اون و paste کنم؟ لینک به ارسال
eshraghihossein.3 0 ارسال شده در مهر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 همین کار رو انجام دادم ولی به درگاه پرداخت نمیره لینک به ارسال
eshraghihossein.3 0 ارسال شده در مهر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در ۱ ساعت قبل، فرشاد گوهری گفته است : سلام دوست عزیز، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید پلاگین پرداخت برای ووکامرس رو دانلود کنید و طبق آموزشی که خود سایت pay گذاشته پیش برید: https://www.pay.ir/developers/plugins/category/wordpress بعد از اینکه پلاگین رو نصب کردید، وارد قسمت پرداختها (یا درگاههای پرداخت) در تنظیمات ووکامرس بشید و کد API درگاهتون رو در قسمت مربوطه وارد کنید. ملاحظه بفرمایید لینک به ارسال
eshraghihossein.3 0 ارسال شده در مهر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 هر چی دکمه پرداخت و میزنم اینو نشون میده لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 5 دقیقه قبل، eshraghihossein.3 گفته است : ملاحظه بفرمایید در قسمت API باید کدی که از درگاه گرفتید رو وارد کنید، نه لینک، کدی که بهتون میدن، یه تعدادی کارکتر و حروف و عدد هست احتمالا. 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری