yazdan.qm 2 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 سلام خدمت دوستان ، خسته نباشید من با استفاده از افزونه polylang وبسایت دو زبانه ای طراحی کردم. تقریبا یک برنامه نویس تازه کار هستم و یک سری مشکل دارم . با فعال کردن یا انتخاب گزینه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی ، تمام تاریخ ها در دو زبان شمسی میشن. مشکلم اینجاست ، من یک دستور شرطی نوشتم برای فارسی بودن زبان و میخوام بدونم چطوری میشه دقیقا همون کاری که تو تنظیمات wp-parsidate رادیو باتن رو میزنیم و تمام تاریخ ها تبدیل میشه شمسی ، اینجا هم همینکارو کنم. مثال : $lang = pll_current_language('name'); if ($lang === 'فارسی'){ اینجا چه کدی باید بنویسم که دقیقا کار اون رادیو باتن رو انحام بده در تنظیمات پارسی دیت ؟ } لینک به ارسال
yazdaniwp 1187 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 در 54 دقیقه قبل، yazdan.qm گفته است : سلام خدمت دوستان ، خسته نباشید من با استفاده از افزونه polylang وبسایت دو زبانه ای طراحی کردم. تقریبا یک برنامه نویس تازه کار هستم و یک سری مشکل دارم . با فعال کردن یا انتخاب گزینه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی ، تمام تاریخ ها در دو زبان شمسی میشن. مشکلم اینجاست ، من یک دستور شرطی نوشتم برای فارسی بودن زبان و میخوام بدونم چطوری میشه دقیقا همون کاری که تو تنظیمات wp-parsidate رادیو باتن رو میزنیم و تمام تاریخ ها تبدیل میشه شمسی ، اینجا هم همینکارو کنم. مثال : $lang = pll_current_language('name'); if ($lang === 'فارسی'){ اینجا چه کدی باید بنویسم که دقیقا کار اون رادیو باتن رو انحام بده در تنظیمات پارسی دیت ؟ } سلام. لطفا قبل از ایجاد تاپیک، در انجمن جستجو کنید. این تاییک مربوط به همین مورد هست: 2 لینک به ارسال
yazdan.qm 2 ارسال شده در شهریور 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، yazdaniwp گفته است : سلام. لطفا قبل از ایجاد تاپیک، در انجمن جستجو کنید. این تاییک مربوط به همین مورد هست: سلام دوست عزیز . دیدمش و خوندم ولی اصلا کمکی نکرد ، هم روشی که شما گفتید و هم روشی که اون دوستمون گفت رو دقیقا انجام دادم ولی اتفاقی نیوفتاد . شما تست کردی ؟ ویرایش شده شهریور 99 توسط yazdan.qm لینک به ارسال
yazdan.qm 2 ارسال شده در شهریور 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 دوستان کسی نیست کمک کنه ؟ هیچکدوم از راه کارهای تو انجمن جواب نداد ! لینک به ارسال
yazdan.qm 2 ارسال شده در شهریور 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 در 19 ساعت قبل، yazdaniwp گفته است : سلام. لطفا قبل از ایجاد تاپیک، در انجمن جستجو کنید. این تاییک مربوط به همین مورد هست: مشکل این هست که تابع pll_current_language از تو فایل mu-plugins قابل دسترسی نیست لینک به ارسال
yazdan.qm 2 ارسال شده در شهریور 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 (ویرایش شده) دوستانی که همین مشکل رو دارند . با روشی که جناب yazdaniwp گفتن میتونن عمل کنن. ولی مشکلش اینجاست که تابع pll_current_language از فایل mu-plugins.php قابل دسترسی نیست و به همین دلیل اجرا نمیشه . من اومدم ادرس صفحه رو گرفتم و گفتم اگر ru یا همان روسی بود دستور ایجاد بشه و جواب داد برام. اگر روش بهتری می دونید بگید. من با این دستور جواب گرفتم امیدوارم مشکل دوستان دیگر هم حل بشه . کافیه یک بار توی دو زبان $url رو اجرا بگیرید تا ببینید چه مقداری بهتون میده بعد تو دستور شرطی قرار بدید. $url = $_SERVER['REQUEST_URI']; $firstfourCharacters = $url[0] . $url[1] . $url[2] . $url[3]; if($firstfourCharacters == '/ru/'){ add_filter( 'option_active_plugins', function( $plugins ) { $not_allowed = array( 'wp-parsidate/wp-parsidate.php' ); return array_values( array_diff( $plugins, $not_allowed ) ); } ); } ویرایش شده شهریور 99 توسط yazdan.qm تصحیح کد 2 لینک به ارسال
MSalehi 0 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 سلام کدی که من نوشتم و جواب گرفتم این هست: $url = $_SERVER['REQUEST_URI']; // checking if we are not in home page if($url != '/'){ // getting language from url $lang = $url[1] . $url[2]; // excluding the persian language if( $lang != 'fa' ) { add_filter( 'option_active_plugins', function( $plugins ) { // disable the jalali date plugin or whatever... $not_allowed = array( 'wp-shamsi/wp-shamsi.php' ); return array_values( array_diff( $plugins, $not_allowed ) ); }); } } لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری